Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 10 СЕСІЯ
Тип документу: Рішення
Дата: 12.12.2019
Номер документу: 30-10/2019
Назва документу: «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки релігійній організації церкви. Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії».

 

 

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Кіцманського району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Кіцманський район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  № 30 - 10/2019

 

     від  12 грудня 2019  року                                                        10 сесія  VIІ  скликання

 

«Про надання дозволу на розроблення

детального плану території земельної

ділянки релігійній організації церкви.

Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії».

 

              Розглянувши   заяву релігійної організації церкви Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії «Про надання дозволу на розроблення детального плану території» для будівництва  та  обслуговування  культових  споруд. Відповідно до статті 17 Закону України «Про основи містобудування», пункту 2 статті 10, статей 6, 19, 20, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25 травня 2011 року № 555 «Порядок проведення громадських слухань щодо врахувань громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території», Порядку розроблення містобудівної документації, керуючись статтею 26, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»

В И Р І Ш И Л А:

           1.  Надати дозвіл релігійної організації церкви Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії на розроблення детального плану території земельної ділянки, площею 0,187 га. Цільове призначення: для будівництва  та  обслуговування  культових  споруд, розташованої в смт.Неполоківці вул.Грушевського,1А, відповідно до договору з організацією, яка має в своєму складі особу з відповідним кваліфікаційним сертифікатом на виконання робіт з розроблення містобудівної документації.                                              

           2. Визначити замовником проекту детального плану, вказаного в п.1 виконавчий комітет Неполоковецької селищної ради із фінансових джерел релігійної організації церкви Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії,  у розробленні містобудівної документації.                                                                                                                                                                                

           3.  Виконавчому комітету забезпечити оприлюднення даного рішення, шляхом опублікування у засобах масової інформації, та розмістити на офіційному веб-сайті селищної ради.

          4. Проект детального плану, вказаного в п.1, підлягає обов’язковому затвердженню Неполоковецькою селищною  радою та оприлюдненню виконавчим комітетом селищної ради протягом 10-ти днів з дня його затвердження.          

          5.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

Селищний голова                                                           Г.В.Храпко