Скликання: 7 скликання
Сесія / комісія: 11 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 21.12.2019
Номер документу: 2-11/2019
Назва документу: Про умови оплати праці селищного голови та заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів на 2020 рік

 

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Кіцманського району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Кіцманський район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  №  2 -11/2019

 

 

від   21   грудня    2018  року                                               11  сесія  VIІ  скликання

 

 

Про умови оплати праці

селищного голови та заступника

селищного голови з питань діяльності

виконавчих органів на 2020 рік

 

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року № 268 із змінами та доповненнями «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів», статті 21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», керуючись підпунктом 5 пункту один статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

           

  1.  Підтвердити селищному голові Храпку Григорію Васильовичу доплату за 7 ранг 4 категорії посадової особи органів місцевого самоврядування та надбавку за вислугу років в розмірі 30% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.
  2. Підтвердити заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівчану Василю Назарійовичу доплату за 11 ранг 5 категорії посадової особи органів місцевого самоврядування.
  3. Встановити надбавку за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи селищному голові Храпку Григорію Васильовичу в розмірі 50% від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.
  1. Встановити надбавку за високі досягнення у праці, виконання особливо важливої роботи заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівчану Василю Назарійовичу в розмірі 50% від посадового окладу з урахуванням доплати за ранг та надбавки за вислугу років.
  2. Надати право селищному голові та заступнику селищного голови відбувати у щорічну основну та додаткову оплачувану відпустку відповідно до розпорядження з виплатою матеріальної допомоги на оздоровлення в розмірі середньомісячного заробітку.
  3. Проводити в 2020 році преміювання селищного голови та заступника селищного голови щомісячно в розмірі 100%  відсотків посадового окладу за фактично відпрацьований час та до державних і професійних свят, ювілейних дат (Дня Конституції, Дня Незалежності України, Дня місцевого самоврядування, Нового року)  в розмірі середньомісячної заробітної плати в  межах коштів, передбачених на преміювання у кошторисі апарату селищної ради та економії фонду оплати праці.
  4. Надати селищному голові та заступнику селищного голови матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати у межах затверджених видатків на оплату праці.
  5. Надати право селищному голові Храпку Григорію Васильовичу встановлювати працівникам виконавчого комітету селищної ради посадові оклади, ранги, доплати, надбавки, матеріальні допомоги та преміювання відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України №268 від 09.03.2006 року « Про впорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів».
  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва. (голова комісії – Климчук М.Д.)

 

 

 

Селищний голова                                      Г.В.Храпко