Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 6 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 26.02.2021
Номер документу: 2-6/2021
Назва документу: Про виготовлення гербових та  номерних печаток та штампів виконавчого комітету Неполоковецької селищної ради

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького  району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Кіцманський район смт. Неполоківці вул.Головна,7

Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  №     2-6/2021

 

від   26  лютого    2021  року                                               6  сесія  VIІІ  скликання

 

Про виготовлення гербових та  номерних

печаток та штампів виконавчого комітету

Неполоковецької селищної ради

 

На виконання Постанови Верховної Ради України "Про утворення та ліквідацію районів" №807 від 18.07.2020, відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», Постанови Кабінету Міністрів України від 17.01.2018 р. № 55 «Деякі питання документування управлінської діяльності», Постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 р. № 736 № «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію», Правил організації з діловодства та архівного зберігання документів у держаних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених Наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 року №1000/5, Наказу Міністерства юстиції України від 25.10.2016 року №3058/5 «Про внесення змін до Порядку вчинення нотаріальних дій посадовими особами органів місцевого самоврядування», з метою належного надання адміністративних послуг на всій території Неполоковецької селищної  ради, селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Виготовити гербову печатку Неполоковецької селищної ради (на печатці повинні міститися такі відомості: Неполоковецька селищна  рада Чернівецького району, Чернівецької області).

1.2. Виготовити номерну гербову печатку виконавчого комітету Неполоковецької селищної  ради відповідних старостинських округів для довідок, вчинення нотаріальних дій та реєстрації актів цивільного стану у кількості  (дві) шт. за назвами старостинських округів згідно з описом, що додається:

№ 1 – Оршовецький старостинський округ,

№ 2 – Берегометський старостинський округ,

 

2. Видати номерні гербові печатки та покласти персональну відповідальність за збереження та використання в роботі печаток на старостів відповідних старостинських округів:

 

№ 1 –старості Оршовецького  старостинського округу,

№ 2 –старості Берегометського старостинського округу.

 

          2. Виготовити штампи про реєстрацію вхідної/вихідної кореспонденції в кількості – 4 (чотири) шт.

 

4. Секретарю  виконавчого комітету Неполоковецької селищної ради забезпечити заходи, пов’язані з виготовленням та передачею печаток і штампів відповідальним особам з обов’язковою фіксацією у Журналі обліку та видачі печаток і штампів.

 

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на Чернівчана В.Н. – заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів.

 

 

             Селищний   голова                                                            Григорій ХРАПКО