Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 18 сесія
Тип документу: проект рішення
Дата: 14.09.2022
Номер документу: -18/2022
Назва документу: Про роботу виконавчого комітету селищної ради в міжсесійний період

 

                                                    Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

Виконавчий комітет

59330 Чернівецька обл. Кіцманський район смт. Неполоківці вул.Головна,7

Код. ( 03736) тел..35-267nepolselrada@ukr.net

 

 

 

 Р І Ш Е Н Н Я № ____/2022              

 

 

від   15 вересня   2019  року                                               18 сесія  VIІІ  скликання

 

 

    Про  роботу виконавчого комітету 

     селищної ради в міжсесійний період

     та стан розгляду заяв і скарг громадян 

     у виконкомі селищної ради. 

                   

 

             Заслухавши та обговоривши інформації Ілюк В.Г. – секретаря селищної ради про роботу виконкому в міжсесійний період та стан розгляду заяв і скарг у виконкомі селищної ради , керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

 

В И Р І Ш И Л А:

 

 

1. Інформацію Ілюк В.Г. – секретаря селищної ради про роботу виконкому селищної ради в  міжсесійний  період – прийняти до відома.  (інформація додається).

 

2. Інформацію Ілюк В.Г. – секретаря селищної ради простан розгляду заяв і скарг у виконкомі селищної ради(Інформація додається. )

 

 

 

Селищний голова                                              Григорій ХРАПКО

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про роботу виконавчого комітету Неполоковецької

селищної ради в міжсесійний період.

 

 

               В міжсесійний період виконком Неполоковецької селищної ради працював, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Конституцією України та іншими законодавчими актами.

        Виконком селищної ради працював планово, колегіально вирішувались всі питання, що вносились на розгляд виконкому. В центрі уваги перебували найактуальніші питання, що турбували селищну громаду, питання вдосконалення стилю, форм і методів роботи ради, залучення активу до громадського життя.

                    В підготовці питань на засідання виконкому приймали участь члени виконкому. Під постійним контролем було виконання раніше прийнятих рішень. Виконкомом селищної ради постійно ведеться контроль за станом обробітку земель, індивідуального будівництва. У звітному періоді вживалися заходи щодо зміцнення законності і громадського порядку на території селищної ради.  Важливу роль у роботі виконкому селищної ради в звітному періоді займала гласність його роботи. Рішення доводились до відома виконавців, заявників, усіх зацікавлених у вирішенні даного питання осіб. У виконкомі селищної ради проводилась робота по своєчасному і якісному розгляду заяв громадян.

                       Виконкомом селищної ради в звітному періоді проведено три засідання, на яких слухались такі питання:

                                                      Березень

1. Про внесення змін до неполоковецького селищного бюджету на 2022 рік.

2. Про організацію дій із запровадженням військового стану на території Неполоковецької територіальної громади.

 

3. Про введення комендантської години та заходів безпеки на території Неполоковецької територіальної громади.

 

Квітень 

4. Про внесення змін до неполоковецького селищного бюджету на 2022 рік.

 

5. Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді

 

6. Про проведення весняного   та осінньогомісячників санітарної очистки, благоустрою та озеленення населених  пунктів Неполоковецької селищної ради.

 

 

7. Про розгляд заяви гр. Левицького Ф.М. щодо визначення доглядальника над гр. Хізанішвілі Б.Е.

Травень

8. .Про негайне відібрання дітей.

 

9. Про затвердження  компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді.

10. Про внесення змін до неполоковецького селищного бюджету на 2022 рік.

11. Про доцільність позбавлення батьківських прав  СухолиткогоЮрія Івановича та Лупул Мар’яни Романівни, жителів смт.Неполоківці.

    

12. Про внесення змін до штатного розписуРеваківського ЗЗСО І-ІІІ ступенівНеполоковецької селищної ради Чернівецького району Чернівецької област та Берегометсьго ЗДО Неполоковецької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області.

 

13. Про відмову у виплаті компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді у звязку з виявленням 

  

14. Про надання дозволу  на зрубування дерев.

 

 

Червень 

15 Про затвердження  компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді.

 

16.Про доцільність позбавлення батьківських прав Загарії Віталія Васильовича, 21.02.1975 року народження мешканця с. Берегомет Вижницького району. 

17.Про визначення гр. Венгренюку Роману Миколайовичу, 31.10.1989 року народження, жителю с. Берегомет Чернівецького району, порядку побачень з малолітньою дочкою – Венгренюк Маргарітою Романівною, 24.08.2017 року народження, жителькою с. П’ядиківці.

 

18.Про визначення місця проживання неповнолітнього Якимця Дениса Сергійовича, 12.08.2008 року народження.

19.Про доцільність позбавлення батьківських прав Бабюка Юрія Васильовича, 15.03.1991  року народженнямешканця смт. Неполоківці щодо малолітнього сина Бабюка Михайла Юрійовича, 11.09.2016 року народження.  

?20. Про розгляд заяви гр. Віксича В.М. про призначення його опікуном гр. Віксич Наталії Василівни та заяви гр. Григоращука Валерія Радовича про призначення його піклувальником  гр. Григоращуком Раду Олександровичем..

?

Липень

21.Про затвердження  компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді.

           

22.Про внесення змін до селищного бюджету на 2022 рік.

23. Про затвердження Висновку опікунської ради по заявах Левицького Ф.М. та Хізанішвілі Б.Е.

24. Про затвердження Висновку опікунської ради про доцільність призначення гр. гр.Бабюка Ігоря Івановича піклувальником над бабусею Абрамович Оленою Іллівною.

Серпень

25.Про затвердження порядку дій при оголошенні сигналу «Повітряна тривога» та інших надзвичайних ситуацій.

26.Про затвердження Висновку опікунської ради.

 

27. Про надання статусу «Дитина, позбавлена батьківського піклування» Зайцю М.Д. та Ілічук І.Є.

28. Про затвердження Висновку опікунської ради.

29.Про затвердження Висновку опікунської ради.

30.Про затвердження Висновку опікунської ради.

31.Про затвердження Висновку опікунської ради.

 

Серпень-2

32.Про затвердження  компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді.

          33.Про встановлення дорожнього знаку.

34. Про розгляд листа Чернівецького ГПК щодо проїзду автотранспорту по технологічному мосту.

35. Про втрату статусу дитини-сироти Івановим Вадимом Олександровичем.

 

36.Про затвердження Висновку опікунської ради по заявах Лагодина Н.В. та Стус К.Д..

37.Про затвердження Висновку опікунської ради по заявах Гоголь Д.М. та Бабюка Р.Т..

38.Про затвердження Висновку опікунської ради по заявах Григоращук Р.О. , Григоращук Г.Й., Григоращук В.Р. 

 

Вересень

 

39.Про затвердження  компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану і не отримують щомісячної адресної допомоги внутрішньо переміщеним особам для покриття витрат на проживання, в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг у Неполоковецькій територіальній громаді.

          

40.Про план роботи виконкому селищної ради на IV квартал 2022 року.

  ?41.Про надання соціальної послуги догляду вдома.

42. Про впорядкування поштової адреси .

43. Про затвердження висновку опікунської ради.

44. Про затвердження висновку опікунської ради

45. Про затвердження висновку опікунськоїради

 

 

 

                  Секретар селищної ради                                                    Валентина ІЛЮК

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

І Н Ф О Р М А Ц І Я

про стан розгляду заяв і скарг  у виконкомі селищної ради.

 

                 У виконкомі Неполоковецької селищної ради прийом громадян ведеться  згідно Законів України « Про звернення громадян», « Про місцеве самоврядування в Україні» та  Указу Президента України « Про додаткові заходи щодо реалізації громадянами конституційного права на звернення».

                   Особистий прийом громадян ведеться  селищним головою та секретарем селищної ради, що відображено в журналах особистого прийому. Станом на 01.09.2022 року   на особистому прийомі у голови та секретаря селищної ради побувало зверх 120 чоловік. Крім того, секретарем здійснюється прийом письмових заяв громадян. З початку року  зареєстровано 518 письмових заяв громадян.

Переважна більшість заяв розглядались на сесіях селищної ради ( це, в основному земельні питання) та засіданнях виконкому ( різнопланові звернення, віднесені до відання виконавчого комітету). До розгляду заяв з земельних питань залучається постійна комісія з питань охорони природи, благоустрою та дотримання земельного законодавства.

                    У порівнянні з минулими роками значно зросла кількість усних звернень громадян. Це зумовлено переважно із збільшеною  кількістю населених пунктів, що увійшли до складу Неполоковецької ОТГ.

                    Секретарем селищної ради вчиняються нотаріальні дії та проводиться реєстрація актів цивільного стану. З початку 2022 року  вчинено нотаріальних дій - 108, це: довіреності різного змісту, посвідчення  заповітів, справжності підпису на документах та вірності фотокопій документів. Зареєстровано актових записів про:

-  народження   - 18

-  одруження  -12

-  смерть -  95 . 

Всього  125 актових записів цивільного стану.

                   До діловода селищної ради за довідками звернулись: в смт. Неполоківці та с. Пядиківці - 716 громадян, в с. Оршівці – громадян, в с. Берегомет, Реваківці, Клокічка – 376 громадян.

?Станом на 01.09.2022 року по Неполоковецькій ТГ зареєстровано ______ осіб, знято з реєстрації _____ осіб.

                   Рішення виконкому та сесій селищної ради, що стосуються окремих заявників, установ, організацій  направляються заявникам у вигляді копій, що мають силу оригіналу.

                    Заяви громадян розглядаються у встановлені законом терміни, повторних звернень та скарг громадян протягом даного періоду  не надходило.

                   

 

 

 

                    Секретар виконкому                                        В.Г.Ілюк