Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 27 сесія
Тип документу: проект рішення
Дата: 08.06.2023
Номер документу: 27 сесія
Назва документу: Про розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій орієнтовно площею 0,12 га,  в с. Оршівці, Чернівецького району Чернівецької області

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  № -26/2023

 

 

    від   04 квітня 2023  року                                                    25 сесія  VIII  скликання

 

Про розроблення детального плану території

для будівництва та обслуговування будівель громадських

та релігійних організацій орієнтовно площею 0,12 га,  в

с. Оршівці, Чернівецького району Чернівецької області

 

Керуючись статтями 25, 26, 31, 40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 8, 10, 17, 19, 20, 21, 25  Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статей  12, 14 Закону України «Про основи містобудування»,  постанови Кабінету Міністрів України від 01.09.2021 № 926 «Про затвердження Порядку  розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011  № 555, розглянувши заяву настоятеля храму про прийняття рішення з розроблення детального плану території щодо можливості розміщення будівель громадських та релігійних на земельній ділянці орієнтовною площею 0,12 га, в с. Оршівці, Чернівецького району Чернівецької області,

 

сільська рада ВИРІШИЛА:

 

1. Надати дозвіл релігійній громаді св. Успіння Божої Матері Чернівецько-Кіцманської єпархії ПЦУ с. Оршівці (далі-Замовник), на розроблення детального плану території щодо можливості розміщення будівель громадських та релігійних на земельній ділянці орієнтовною площею 0,12 га, в с. Оршівці,  Чернівецького району Чернівецької області.

2. Замовнику визначитися з розробником  детального плану території,  який має право здійснювати розроблення містобудівної документації відповідно до Закону України «Про архітектурну діяльність» та документації із землеустрою відповідно до Закону України «Про землеустрій».   

3.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних  відносин природокористування,  планування території, будівництва, архітектури, охорони пам`яток , історичного середовища та благоустрою.

 

Селищний голова                                                           Григорій ХРАПКО