Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 27 сесія
Тип документу: проект рішення
Дата: 08.06.2023
Номер документу: 27 сесія
Назва документу: Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Зеліско Г.Д.,

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Проект Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  № -27/2023

 

 

    від  08 червня 2023  року                                                     27 сесія VIII  скликання

 

Про надання дозволу на розробку технічної

документації із землеустрою щодо встановлення

(відновлення) меж земельної ділянки в натурі

(на місцевості) гр. Зеліско Г.Д.,

     Розглянувши заяву гр. Зеліско Ганни Дмитрівни, про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення  (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташована розташованої на території Неполоковецької селищної ради (за межами населеного пункту с.Оршівці) із земель пайового фонду, сертифікат на право на земельну частку (пай) серії ЧВ № 004566, на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом від 20.06.2009 року ВМЄ № 561535, керуючись статтями 3, 12, 81  Земельного кодексу України, ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", сесія селищної ради ВИРІШИЛА :

 

     1.Надати дозвіл гр. Зеліско Ганні Дмитрівні на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на земельну частку (пай) на підставі сертифікату на право на земельну частку (пай) серії ЧВ № 004566, на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом від 20.06.2009 року ВМЄ561535, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва орієнтовною площею – 1,8806 га, яка розташована розташованої на території Неполоковецької селищної ради (за межами населеного пункту с. Оршівці) із земель пайового фонду .

     2.Виготовлену технічну документацію  із землеустрою установленому законом порядку подати на розгляд та затвердження сесії селищної ради.

     3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

 

 

Селищний голова                                                           Григорій ХРАПКО