Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 32 сесія
Тип документу: проект рішення
Дата: 04.12.2023
Номер документу: -32/2023
Назва документу: Про забезпечення доступності і безоплатності освіти, культури, фізкультури та спорту  на території населених пунктів Неполоковецької селищної ради.

 

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  №  1- 32/2023

 

    від  05 грудня   2023  року                                                          32  сесія  VIII  скликання

 

Про забезпечення доступності і безоплатності освіти,

культури, фізкультури та спорту  на території населених

пунктів Неполоковецької селищної ради.

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про фізичну культуру і спорт», заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу освітикультури, молоді  та спорту Неполоковецької селищної ради Галини Стефюк  про стан розвитку фізичної культури та спорту на території Неполоковецької селищної ради, селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

1. Інформацію начальника відділу освітикультури, молоді  та спорту Неполоковецької селищної  ради Галини Стефюк   «Про забезпечення доступності і безоплатності освіти, культури, фізкультури та спорту  на території населених пунктівНеполоковецької селищної ради»взяти до відома (додається).

2. Відділу освітикультури, молоді  та спорту Неполоковецької селищної ради:

2.1. Продовжувати роботу, спрямовану на підвищення ефективності викладання фізичної культури, створення умов для збереження здоров'я, реалізації творчого потенціалу школярів, спрямування їх на духовне та фізичне становлення і самовдосконалення засобами фізичного виховання та спорту у навчальних закладах громади.

2.2. Забезпечувати належні умови для культурного та фізичного розвитку молоді, залучення всіх верств населення до занять фізичною культурою та спортом, організації дозвілля, проведенню спортивно-масових заходів, участь у спортивних заходах районного та обласного рівня.

2.4. Систематично висвітлювати в засобах масової інформації матеріали по проведенню спортивно-масових заходів на території Неполоковецької селищної ради та пропагуванню здорового способу життя.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань, з питань культури, охорони хдоров'я, молоді та спорту.

 

 

Селищний голова                                                               Григорій ХРАПКО