Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 33 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 21.12.2023
Номер документу: 13-33/2023
Назва документу: «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі сільськогосподарського призначення під господарськими будівлями та спорудами току в с. Оршівці, вул. Дружби, 29, з метою подальшої передачі її в оренду»

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  № 13 - 33/2023

 

     від   21 грудня 2023  року                                                        33 сесія  VIII  скликання

                                                               

«Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі сільськогосподарського призначення під господарськими будівлями та спорудами току в с. Оршівці, вул. Дружби, 29, з метою подальшої передачі її в оренду»

 

        Розглянувши клопотання ТОВ «Агрофірма Оршівська» від 21.12.2023р. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі сільськогосподарського призначення (для іншого сільськогосподарського призначення – 01.13) під господарськими будівлями та спорудами току в с. Оршівці, вул. Дружби, 29, Чернівецького району Чернівецької області, з метою подальшої передачі її в оренду, а також, з метою ефективного та раціонального використання земель, керуючись ст.ст. 12, 79-1, 122, 124 земельного кодексу України, ст.ст. 25, 35, 57 закону України «Про землеустрій», законами України «Про внесення змін про деяких до деяких законодавчих актів України, щодо вирішення питань колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування, удосконалень правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в України» та «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення систем оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 червня 2019 року № 476 «Про затвердження Порядку проведення інвентаризації та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», п.п. 34, п.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія  селищної  ради

 

В И Р І Ш И Л А :

1. Надати дозвіл ТОВ «Агрофірма Оршівська»  на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі сільськогосподарського призначення (для іншого сільськогосподарського призначення – 01.13) під господарськими будівлями та спорудами току, орієнтовною площею – 2,35 га, за межами населеного пункту в с. Оршівці, вул. Дружби, 29, Чернівецького району Чернівецької області, з метою подальшої передачі її в оренду, а також, з метою ефективного та раціонального використання земель.              

 2. Дозволити виступити замовником технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації землі землекористувача земельної ділянки, яка перебуває у його фактичному користуванню, за власні кошти.

 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

Селищний голова                                                           Г.В.Храпко