Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 35 сесія
Тип документу: проект рішення
Дата: 22.03.2024
Номер документу: -35/2024
Назва документу:     Про стан дотримання правопорядку      на території населених пунктів селищної ради.

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького  району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький  район селище Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  №     ___35/2023

 

від   22 березня    2024  року                           35  сесія  VIІІ  скликання

 

    Про стан дотримання правопорядку

     на території населених пунктів селищної ради.

                   

              Заслухавши та обговоривши інформацію  Чорнея І.П. - поліцейського офіцера  Неполоковецької ТГ про стан  дотримання правопорядку на території населених пунктів селищної ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», селищна рада

В И Р І Ш И Л А:

     1. Інформацію поліцейського офіцера  Неполоковецької ТГ про стан  дотримання правопорядку на території населених пунктів селищної ради –  прийняти до відома.

  1. Рекомендувати дирекції, педагогічному колективу Неполоковецького ліцею, Оршовецького ліцею , Реваківського ліцею: спільно з дільничним інспектором поліції запровадити серед учнів середніх та старших класів уроки моралі з метою виховання і профілактики правопорушень серед учнівської молоді.

              3. Депутатам селищної ради систематично проводити розяснювальну роботу серед населення про недопустимість виготовлення та торгівлі алкогольними напоями, наркотичними речовинами, вирощування маку опіумного.

              4. Під час проведення культурно-масових та спортивних заходів на території селищної ради залучати до охорони громадського порядку депутатів, членів виконкому, місцевий актив.

  1. Рекомендувати  поліцейському офіцеру Неполоковецької ТГ:

      -     посилити контроль за роботою закладів культури, торгівлі, громадського харчування, та попередити в черговий раз про недопустимість реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів серед неповнолітніх.

      -     брати участь в роботі сесій та виконавчого комітету;

  •  щомісяця проводити зустрічі з педагогічними колективами освітніх закладів, проводити бесіди з учнями школи на правову тематику;
  •  по мірі можливості спільно з селищним головою проводити прийом громадян у селищній раді та на виборчих округах;
  • проводити патрулювання вулиць з метою недопущення та попередження порушень законодавства, порушення правил дотримання тиші, дотримання комендантської години;
  • регулярно слідкувати за дотриманням правопорядку, особливо у вечірній час, в закладах громадського харчування, барах, кафе, місцях масового відпочинку молоді.
  • слідкувати та не допускати спалювання громадянами листя та сухої трави.

6. Рекомендувати   постійній комісії з питань планування бюджету, фінансів, міжнародного співробітництва та інвестицій при формуванні бюджету передбачити кошти на продовження закупівлі камер відеоспостереження.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань, з питань культури, охорони здоровя, молоді та спорту  /голова комісії Олійник Т.О./.

 

 

 

                  Селищний голова                                              Григорій ХРАПКО