Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 35 сесія
Тип документу: Рішення
Дата: 22.03.2024
Номер документу: 19-35/2024
Назва документу: «Про розгляд заяви гр.Гоюка С.С.»

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький район селище  Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

 

Р  І  Ш  Е  Н  Н  Я  № 19 - 35 /2024

 

 

    від  22 березня 2024  року                                                   35 сесія  VIII  скликання

                                                               

«Про розгляд заяви гр.Гоюка С.С.»

 

Розглянувши заяву гр. Гоюка Степана Степановича жителя  смт. Неполоківці, щодо надання  земельної  ділянки у власність  орієнтовною площею 0,15га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, місце  розташування на території смт. Неполоківці, керуючись статтями  3, 12, 40, 81, 118,121,186 Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» від 24.03.2022 року № 2145-ІХ, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія селищної ради

 

                                                               ВИРІШИЛА:

 

              1.  Відмовити гр. Гоюку Степану Степановичу у наданні  земельної  ділянки у власність  орієнтовною площею 0,15га для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд, місце  розташування на території смт. Неполоківці, у зв’язку із тим, що безоплатна передача земель державної, комунальної власності у приватну власність, надання дозволів на розроблення документації із землеустрою з метою такої безоплатної передачі, розроблення такої документації забороняється, визначених підпунктом 5 пункту 27 розділу Х «Перехідні положення» Земельного Кодексу України.

             2.   Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних  відносин природокористування,  планування території, будівництва, архітектури, охорони пам`яток , історичного середовища та благоустрою.

 

 

          

 

Селищний голова                                                           Григорій ХРАПКО