Скликання: 8 скликання
Сесія / комісія: 36 сесія
Тип документу: проект рішення
Дата: 23.04.2024
Номер документу: -36/2024
Назва документу: Про  надання дозволу на розроблення  детального плану території земельної ділянки

 

 

УКРАЇНА

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

          

 

Р І Ш Е Н Н Я

 

   сесія                                                                                      скликання

 

від  23.04.2024                                                                                 №       

 

Про  надання дозволу на

розроблення  детального плану

території земельної ділянки

 

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст. 17  Закону України « Про основи містобудування », ст. ст. 10, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 № 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні»,  наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 16.11.2011 № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», розглянувши звернення громадянки ЯЩЕНКО Інни Ярославівни, враховуючи рекомендації постійної комісії, селищна рада

 

ВИРІШИЛА: 

 

         1. Виконавчому комітету Неполоковецької селищної ради надати дозвіл на розробку Детального плану території земельної ділянки (кадастровий номер 7322580500:05:001:0033) загальною площею 0,4586 га за адресом: Чернівецька область, Чернівецький район, с. Берегомет  з метою  визначення: допустимих видів забудови, планувальної організації,  просторової композиції і параметрів забудови  земельної ділянки щодо розміщення будівель торгівлі та  зміни цільового призначення з «для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка)» (02.01) на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (03.07).

 

2. Фінансування робіт з розроблення Детального плану території земельної ділянки, який вказаний у пункті 1, визначити власника земельної ділянки – ЯЩЕНКО Інну Ярославівну.

 

3. Виконавчому комітету Неполоковецької селищної ради забезпечити              процедуру проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детальних планів території відповідно до чинного законодавства.

 

4. Відділу містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства і благоустрою розроблену і погоджену в установленому законодавством порядку містобудівну документацію Детальний план території  подати на затвердження селищної ради.

 

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою.

 

 

Селищний голова                                                                     Григорій ХРАПКО