Ліцензійований обсяг та фактична кількість осіб,

які навчаються в Оршовецькому ЗЗСО І-ІІІ ступенів

 

№ з/п

Ліцензійований обсяг кількості осіб, які навчаються в закладі

Фактична кількість осіб, які навчаються в закладі

Примітка

1.

330

302

 

 

Мова освітнього процесу

Мова навчання – українська.

 

Наявність вакантних посад, порядок і умови проведення конкурсу на їх заміщення у разі їх проведення

№ з/п

Посада

Кількість ставок

Примітка

  1.  

Педагог-організатор

1

 

 

 

 

Правила прийому здобувачів освіти до

Оршовецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів

 

Зарахування дітей до першого класу:

 

1. Заява про зарахування дитини до першого класу закладу освіти  подається до закладу одним з батьків дитини особисто до 31 травня.

2. Копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти (під час подання копії пред'являється оригінал відповідного документа).

3. Оригінал або копія медичної довідки за формою первинної облікової документації N 086-1/о "Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду", затвердженою наказом Міністерства охорони здоров'я України від 16 серпня 2010 року N 682, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 10 вересня 2010 року за N 794/18089.

Не пізніше 01 червня видається наказ про зарахування  дітей до першого класу.

Зарахування здобувачів освіти до 2-11  класів:

Зарахування здобувачів освіти до 2 - 11 класів Оршовецького  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів відбувається у порядку надходження заяв про зарахування та при наявності таких документів:

  1. Особова  справа.
  2. Копія свідоцтва про народження дитини.
  3. Свідоцтво досягнень/табель, свідоцтво про здобуття базової  середньої освіти.
  4. Довідка N086-1/о "Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов'язкового медичного профілактичного огляду".

 

 

 

Умови доступності закладу освіти для навчання осіб з особливими освітніми проблемами

 

В Оршовецькому закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів створені сприятливі умови для навчання дітей з особливими освітніми потребами, у тому числі й дітей з інвалідністю, забезпечення їх безперешкодним доступом до всіх приміщень закладу,  а саме: у наявності пандус,  добудовано внутрішні вбиральні, виконано поточний ремонт класних кімнат.

Усі основні приміщення закладу мають природне освітлення. Світло на робочі місця падає ліворуч. При оздобленні навчальних приміщень враховано такі вимоги: стіни світлих тонів; меблі, парти – кольору натурального дерева; класні дошки темно-зеленого кольору, стелі, двері, віконні рами – білі.  Розташування меблів і обладнання, декоративних рослин сприяє максимальному використанню денного світла і рівномірному освітленню приміщень. З вересня по травень у приміщеннях рівень освітлення підвищується за допомогою штучного освітлення. У закладі дотримується повітряно–тепловий режим. Приміщення  обладнані системами центрального опалення та вентиляції, що забезпечують сприятливі мікрокліматичні умови внутрішнього середовища. Чистота повітря у закладі забезпечується регулярністю вологого прибирання, використанням  провітрювання.

Навчальні меблі класних кімнат відповідають віковим та морфофункціональним особливостям дітей, враховується специфіка освітнього процесу.

Шкільна та пришкільна території підтримуються в належному стані.