Порядок денний 4

4 сесії Неполоковецької селищної ради

Від 22 грудня 2020 року

 

1. Про звіт селищного голови  про роботу Неполоковецької

селищної ради та очолюваного ним  виконавчого комітету  в 2020 році.

 

2.Про  неполоковецький селищний бюджет на 2021 рік.

 

3. Про затвердження Звіту селищного голови про регуляторну діяльність Неполоковецької селищної ради за 2020 рік.

 

4. Про затвердження   Плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів селищної ради та  плану-графіка з відстеження результативності регуляторних актів селищної ради на 2021 рік.

            5. Про забезпечення вимог законодавства щодо розгляду звернень громадян  у виконкомі Неполоковецької селищної ради за 2020 рік.

6. Про затвердження плану роботи Неполоковецької селищної ради на 2021 рік.

 

7. Про встановлення нормативів з відрахувань чистого прибутку підприємств

 комунального господарства, засновником якого є Неполоковецька селищна рада, на 2021 рік.

 

8. Про  затвердження кількості штатних одиниць бюджетних установ Неполоковецької селищної ради на 2021 рік.

 

9. Про умови оплати праці селищного голови  на 2021 рік.

 

10. Про розгляд клопотання КП «Неполоковецький комунгосп» щодо підвищення тарифів на комунальні послуги.

 

11. Про розгляд листів підприємств, установ та організацій щодо виділення коштів з селищного бюджету.

 

12. Про розгляд клопотання Благодійного фонду «Соціум».

 

13. Про внесення змін до  рішення 11 сесії VII скликання  «Про затвердження кількості штатних одиниць бюджетних установ  Неполоковецької селищної ради»

 

14. Про передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Понич С.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

15. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Киюку П.М для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

16. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Чибук М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

17. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Чибук М.І. для ведення особистого селянського господарства.

18. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Пашняк Н.В. для ведення особистого селянського господарства.

19. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Терновичу П.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

20. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Арсенюк Т.П. для ведення особистого селянського господарства.

21. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Бортник З.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

22. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Харюку С.М. для ведення особистого селянського господарства.

23. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Харюку С.М.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

24. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  технічної документації щодо встановлення  ( відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шевчук М.В.  для ведення особистого селянського господарства.

25. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Ставчанському І.В.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

26. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Слоцькому В.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

27.  Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Стефанчуку М.І. для ведення особистого селянського господарства.

28. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Рураку В.Д. для ведення особистого селянського господарства.

29. Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Ткачу П.В. для ведення особистого селянського господарства.

30. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Вервезі С.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

31. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Вервезі С.М. для ведення особистого селянського господарства.

32. Про передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Даниляку М.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

33. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Даниляку М.І. для ведення особистого селянського господарства.

34. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Бурдун О.Т. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

35. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Бурдун О.Т.  для ведення особистого селянського господарства.

36. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Муризі О.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

37. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Вакарюк Л.І. для ведення особистого селянського господарства.

38. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Руснак М.О. для ведення особистого селянського господарства.

39. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Кошман М.В.  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

40. Про  виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки власнику земельної частки

 (паю) гр.Серні В.В.

41. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Марциняк В.М. для ведення особистого селянського господарства.

42. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Стефюку Я.В. для ведення особистого селянського господарства.

43. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земель смт.Неполоківці Неполоковецької селищної ради.

44. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земель с.П’ядиківці Неполоковецької селищної ради.

45. Про передачу сміттєзвалищ на баланс КП «Оршівецький комунгосп» в с.П’ядиківці, смт.Неполоківці, с.Берегомет, Реваківці.

46. Про  розгляд заяви голови правління Неполоковецького ССТ гр.Шкраби М.О.

47. Про  розгляд заяви голови правління Неполоковецького ССТ гр.Шкраби М.О.

48. Про розгляд заяви гр. Торушанко С.Є.

49. Про розгляд заяви  гр.Безменова А.Т.

50. Про розгляд заяви гр.Нікітіна М.О.

51. Про розгляд заяви гр.Вакарюк Л.Я.

52. Про розгляд заяви гр.Кибич С.А.

53. Про розгляд заяви гр.Горба Ю.Г.

54. Про розгляд заяви гр.Вишневського М.Ф.

55. Про Комплексну соціальну програму розвитку цивільного захисту, забезпечення пожежної безпеки та запобігання і реагування на надзвичайні ситуації в Неполоковецькій об’єднаній територіальній громаді на 2021-2025 роки.

56. Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.

 

Селищний голова                                     Г.В.Храпко