Фото без опису

 

Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Кіцманського району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Кіцманський район смт. Неполоківці вул.Головна,7

                         Код. ( 03736) тел..35-267 nepolselrada@ukr.net

 

Від 20 січня 2021 року № 37

Президенту України

В.Зеленському

Верховній Раді України

Кабінету Міністрів України

Народному депутату України

М. Заремському

Голові Чернівецької обласної  ради

О.Бойку

Голові Чернівецької обласної державної адміністрації

С.Осачуку

 

Ми звертаємось до Президента України, як Гаранта Конституції, вжити невідкладних заходів для недопущення зростання цін на електричну енергію та природний газ для населення.

Закликаємо Верховну Раду України заборонити   підвищення цін на комунальні послуги для населення. Невідкладно внести зміни у законодавство для впорядкування ціноутворення і недопущення підвищення цін і тарифів на природний газ. Внести зміни до Державного бюджету України на 2021 рік за для забезпечення повноцінного фінансування житлово-комунальних субсидій для населення.

Звертаємось до Кабінету Міністрів України із закликом переглянути свої рішення щодо скасування пільгового тарифу на електроенергію для населення та відмовитись від намірів подальшого підвищення тарифів. Забезпечити державне регулювання цін на природний газ для населення України.

Звертаємося до голови Чернівецької обласної державної адміністрації та Чернівецької обласної ради вжити заходів щодо врегулювання цін на природний газ та розподіл газу та тарифів на електроенергію в Чернівецькій області, де ціни найвищі в Україні.

Сьогодні у період епідемії та важкої економічної кризи українські громадяни чекають від влади на всіх рівнях відповідальних дій. Влада має захищати інтереси виключно українського народу, керуватись національними інтересами, а не дослухатись до будь-яких зовнішніх порад чи директив.

З огляду на вище викладене, ми, депутати Неполоковецької селищної ради VIII скликання та члени виконавчого комітету, наполягаємо, щоб  керівництво держави   вжило невідкладних заходів, щодо відновлення державного регулювання цін на газ, пільгових тарифів на електроенергію.

 

 

            Селищний голова                               Григорій ХРАПКО