Порядок денний                             

12 сесії 7 скликання

1.Про розгляд заяви гр.Чобана В.М.

2.Про затвердження технічної документації гр.Николайчук С.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

3.Про розгляд заяви гр.Храпка О.Г.

4.Про затвердження технічної документації гр.Граб Є.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

5.Про затвердження технічної документації гр.Граб Є.М. для ведення особистого селянського господарства.

6.Про надання дозволу гр.Зайшлюку І.Г. на виготовлення проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

7. Про надання дозволу гр.Фрімет Н.В. на виготовлення проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

8.Про надання дозволу гр.Фрімет Н.В. на виготовлення проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

9.Про виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки власникам земельної частки (паю) гр. Варзар І.Я, гр.Максимюку С.Я.

10. Про розгляд заяви гр.Шір Г.В.

11.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр.Григоряку Ю.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

12.Про надання дозволу гр.Боднар Л.Я. на виготовлення проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

13.Про надання дозволу гр.Лисаковському І.М. на виготовлення проекту землеустро щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

14. Про виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки власнику земельної частки (паю) гр.Котик О.М.

15.Про затвердження технічної документації гр.Ядернюк О.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

16.Про затвердження технічних документацій гр.Ілічуку В.З. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та  для ведення особистого селянського господарства.

17.Про затвердження технічної документації гр.Лищуку В.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

18.Про затвердження технічної документації гр.Орлецькій Ю.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

19.Про надання дозволу гр.Кулик Є.Г. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

20.Про розгляд заяви гр.Тимчука Р.І.

21.Про розгляд заяви гр.Тимчук А.І.

22.Про розгляд заяви гр.Тимчук Е.В

23.Про розгляд клопотання АТ «Чернівціобленерго» щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для розміщення та обслуговування щоглової трансформаторної підстанції (ЩТП – 768).

24.Про включення земельних ділянок в перелік продажу на 2020р.

25.Про надання дозволу гр.Тодорюк Л.Г. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

26.Про припинення права користування земельною ділянкою гр.Вакарюку В.К. для ведення особистого селянського господарства.

27.Про надання дозволу гр.Вакарюк В.В. на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

28.Про затвердження технічної документації гр.Сторощуку І.В. для ведення особистого селянського господарства.

29.Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки гр.Ігнатюку Д.Л. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

30.Про затвердження технічної документації гр.Зайшлюку І.Г. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

31.Про розгляд заяви гр.Аврама А.М.

32.Про затвердження технічної документації гр.Чибуку І.І. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

33.Про розгляд заяви учасників бойових дій  в зоні АТО жителів с.Оршівці.

34.Про затвердження технічної документації гр.Чобан К.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

35.Про розгляд заяви гр.Адамюка М.В.

36.Про внесення змін в рішення 23 сесії Неполоковецької селищної ради №314-23/17р. від 30.03.2017року.гр.Федорчук С.О.

37.Про затвердження проекту землеустрою гр.Олійнику М.І. щодо відведення земельної ділянки в оренду для іншого сільськогосподарського призначення.

38.Про виділення в натурі ( на місцевості) земельної ділянки власнику земельної частки (паю) громадянці Олійник І.Д.

39.Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельних ділянок кадастрові номери: 7322587000:01:001:0066, 7322587000:01:005:0101, 7322587000:02:001:0066, 7322580500:03:001:0296.

40.Про затвердження прогами розвитку земельних відносин на території населених пунктів Неполоковецької селищної ради на 2020-2022 роки.

41.Про затвердження програми охорони навколишнього природного середовища Неполоковецької селищної ради на 2020-2022 роки.

 

42.Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки, яка надана в постійне користування ТОВ «ЧГПК – ІНВЕСТ» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємст переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

43.Про затвердження технічної документації гр.Арсенюк Т.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

44.Про затвердження технічної документації гр.Маруди І.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

45.Про розгляд заяви гр.Проданика М.А