Порядок денний 13 позачергової

сесії Неполоковецької селищної ради

  1. Про внесення змін до селищного бюджету на 2020 рік.
  2. Про стан епідемічної ситуації на території Неполоковецької селищної ради.
  3. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Липкану І.Є.
  4. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр. Бойчук М.М.
  5. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр. Чернівчану І.Д.
  6. Про безоплатну передачу у власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр.Хорт О.В.
  7. Про припинення права користування земельною  ділянкою для ведення особистого селянського господарства гр. Шевчук Т.А.
  8. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр. Івоняку В.А.
  9. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Сідор Н.Б.
  10. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства гр. Вакарюк Н.В.
  11. Про безоплатну передачу у власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр.Гуз А.А.
  12. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр.Фрімету А.М.
  13. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Фрімету А.М.
  14. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр.Проданик С.І.
  15. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Фрімет Т.М.
  16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Буздига Ю.Г.
  17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Тудан Л.Р.
  18. Про розгляд заяви Прокопюка М.М.
  19. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства гр.Кравчуку В.М.
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Руснак Т.І.
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Руснак А.В.
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Федорчуку А.В.
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства  учаснику бойових дій  гр.Храпку І.В.
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій гр.Купчанку В.М.
  25. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій гр.Трембаку С.І.
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій гр.Мандрику Я.М.
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій гр.Чорнею С.В.
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства учаснику бойових дій гр.Храпку О.Г.
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр.Дейнига М.М.
  30. Про припинення права користування земельною ділянкою для ведення особистого селянського господарства гр.Михайлюку В.С.
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Нагорняк Т.В.
  32. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для  будівництва  та обслуговування жилого будинку, господарських  будівель  та  споруд гр.Чобан С.М.
  33. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Лисаковського І.М.
  34. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки для ведення особистого селянського господарства гр.Боднар Л.Я.
  35. Про розгляд заяви гр.Олійника І.В.
  36. Про розгляд заяви гр.Грідіна Б.М.
  37. Про розгляд заяви гр.Іслямова О.Р.
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр.Боднару М.В.
  39. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.Осіюк Н.В.
  40. Про розгляд заяви гр.Кия О.Д.

 

 

Селищний голова                                                               Г.В.Храпко