Атестація педагогічних працівників відіграє основну роль у становленні, згуртуванні та вихованні творчого педагога, творчого колективу. Саме цьому була підпорядкована атестація педагогічних працівників Неполоковецької та Ставчанської ТГ, яка відбувалася 9 квітня у Неполоковецькому ЗЗСО І- ІІІ ступенів.

 Атестаційна комісія ІІ рівня відділу освіти, культури та спорту Неполоковецької селищної ради у складі голови комісії Стефюк Галини Степанівни, заступника голови комісії Зеліска Василя Степановича, секретаря комісії Бебик Тетяни Петрівни та 8 членів комісії працювала злагоджено з дотриманням усіх принципів демократичності, системності, послідовності, доступності, колегіальності, моральної та матеріальної зацікавленості згідно вимог Типового положення про атестацію педагогічних працівників України.

Атестаційною комісією оцінювалася діяльність педагогічних працівників з огляду на якість їхньої теоретичної, методичної та професійної компетентності. Вчителі, які претендували на присвоєння вищої кваліфікаційної категорії, підготували власні професійні портфоліо. Це дало змогу зробити висновок про те, що педагоги, які атестувалися, досягли високих результатів у своїй роботі.

Усього у 2021 році проведено атестацію 32 педагогічних працівників.

На основі рішення АК ІІ рівня видано розпорядження відділу освіти, культури та спорту " Про результати атестації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Ставчанської та Неполоковецької ТГ комісією ІІ рівня у 2020/2021 н.р." від 09. 04. 2021, номер 29- р.    

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису