17 серпня 2021 року на виконання розпорядження Неполоковецької селищної ради від 10.06.2021 №300 «Про проведення огляду готовності закладів освіти до 2021-2022 навчального року» та з метою забезпечення належної підготовки до організованого початку нового 2021-2022 навчального року, створення в закладах освіти громади належних умов щодо організації освітнього процесу та збереження життя та здоров’я усіх його учасників, під час адаптивного карантину, робочою групою відділу освіти, культури, молоді та спорту спільно з представниками управління Держпродспоживслужби у Чернівецькому районі, Чернівецького районного сектору Головного Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Чернівецькій області здійснено огляд готовності закладів освіти громади до початку нового 2021-2022 навчального року.

     Вивчаючи стан готовності закладів освіти до нового навчального року, робочою групою було оглянуто приміщення закладів, пришкільні території, харчоблоки, котельні, тощо. Особлива увага приділялася питанням готовності роботи закладів в умовах карантинних обмежень.

    Члени комісії зосереджували увагу на проведенні ремонтних робіт, обладнання навчальних кабінетів, спортивної зали, приміщень соціально-побутового призначення та виконання заходів з протипожежної безпеки.

  Перевіряючі приємно подивовані якістю підготовки закладів освіти до нового 2021/2022 навчального року, старанністю, відповідальністю та активністю педагогічних колективів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису