Порядок денний

9 сесії Неполоковецької селищної ради VIII скликання

Від 30 вересня 2021 року.

Час проведення: 11.00 год.

            1. Про стан надходжень до селищного бюджету платежів за  І півріччя  2021 року.

                         Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

            2. Про внесення змін до селищного бюджету на 2021 рік.

                          Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

            3. Про затвердження прогнозу селищного бюджету на 2022-2024 р.р.

                       Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

4.Про розгляд листів щодо виділення коштів з селищного бюджету.

         Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

5. Про розгляд заяв громадян щодо виділення одноразової грошової допомоги.

        Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

6.Про внесення змін до Регламенту Неполоковецької селищної ради.

   Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

7. Про прийняття у комунальну власність та на баланс селищної ради комп’ютерної техніки та меблів для ЦНАПу.

   Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

            8. Про  затвердження розпоряджень селищного голови про затвердження кошторисної документації.

   Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

            9. Про роботу виконавчого комітету селищної ради у міжсесійний період.

   Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

            10. Про розгляд депутатського звернення депутата Боднар Т.О. щодо звернення в «Чернівцігаз» про надання роз’яснення чинників ціни  на газ.

Інформує: Боднар Т.О. – депутат селищної ради.

            11. Про затвердження Положення про депутатські групи та фракції Неполоковецької селищної ради.

   Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної рад

           12. Про розгляд заяви Малий С.М. щодо створення загону сприяння поліції

          12. Різне

Інформує:  Миронюк М.П. – начальник відділу земельних відносин

Розгляд заяв громадян із земельних питань:

 1.«Про внесення змін в рішення Неполоковецької селищної ради № 40-8 від 12.08.2021 року».

2. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр.Агатію В.В. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

3. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Агатію В.П. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

4. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр.Вакарюку Р.В. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

5.Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Антонюк А.О. для ведення особистого селянського господарства.

6. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Вакарюку В.М.» для ведення особистого селянського господарства.

7.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр.Подільчук О. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

8. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Лисаковському М.І.  для ведення особистого селянського господарства.

9. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Стефюк Н.А.  для ведення особистого селянського господарства.

10.Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Срібняк С.Д. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

11. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр.Танасійчук О.П. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

12. «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.Бойді О.В.»

13. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр.Манзюку В.Н. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

14. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Кифюку Г.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

15.  Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.АТ «Чернівціобленерго».

16. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Вакарчук А.Ю. для ведення особистого селянського господарства.

17. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр.Бурдун Г.Л. .щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

18. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Демиду В.В.  для ведення особистого селянського господарства.

19.Про надання дозволу на розробку детального плану території на земельну ділянку для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

20. «Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної

ділянки гр.Серні В.В. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі»

21. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Танасійчук О.П.  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

22. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр.Рошко М.М. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

23. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Тарновецькій Г.З.  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

24.Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Тарновецькій Г.З.  для ведення особистого селянського господарства.

25.Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки гр.Вельничуку М.О. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

26.Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Сідору М.Р.  для ведення особистого селянського господарства.

27.Про розгляд заяв гр.Новицької О.З., гр.Новицької Н.Т. та Новацького М.З.

28.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр. Булизі Н.В. щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства.

29.Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Купчанко В.М. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

30. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр.АТ «Чернівціобленерго».

31.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «Агрофірма «Оршівська» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

32. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Боднар О.І.  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

33. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Королю О.В.  для ведення особистого селянського господарства.

34. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Тощук О.Д.  для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

35. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Гомінському І.Д. для будівництва та обслуговування житлового будинку,господарських будівель та споруд.

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр. Тощук О.Д. щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

37. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою гр. Тощук О.Д. щодо відведення земельної ділянки в оренду для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

38. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Лакусті Т.М.

39.Про розгляд заяви гр.Белаш В.Л.

40.Про розгляд заяви гр.Цуркана С.В.

41.Про розгляд заяви гр.Климчук Н.І.

42.Про розгляд заяви гр.Боднар Т.О.

43.Про розгляд заяви гр.Петращука Є.М.

44.Про розгляд заяви гр.Вакарчук М.Р.

45. Про внесення змін до генерального плану смт.Неполоківці.

Селищний голова                                                             Григорій ХРАПКО