Порядок денний

засідання 11 сесії 8 скликання

Від 22 листопада 2021 року

            1. Про внесення змін до неполоковецького селищного бюджету на 2021 рік.

            Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу

            2. Про розгляд листів підприємств, установ та організацій щодо виділення коштів з селищного бюджету.

            Інфомує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

            3. Про затвердження Програми забезпечення житлом дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, та осіб х їх числа на 2021-2025 р..

            Інформує: Миронюк Н.Д. – начальник Служби у справах дітей.

            4. Про затвердження Програми патріотичного виховання на 2021-2025 р.р..

            Інформує: Стефюк Г.С. – начальник відділу освіти, культури та спорту.

            5. Земельні питання.

Інформує : Миронюк М.П. – начальник відділу з організаційної роботи, юридичного забезпечення та земельних відносин.

1. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Ставчанському Я.М. для ведення особистого селянського господарства.

2. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Ставчанській О.І. для ведення особистого селянського господарства.

3. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної

ділянки гр. Цигельник М.П. для ведення особистого селянського господарства.

4. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту     землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у спільну сумісну власність жителям багатоквартирного житлового будинку в смт.Неполоківці вул.Головна. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

5. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Вакарюку В.М. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

6. Про  припинення права користування  земельною ділянкою  гр. Пікулі О.Г. для ведення особистого селянського господарства.

7.Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту      землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр. Жалоби С.М. для ведення особистого селянського господарства.

8. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Радіонові З.Т. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

9. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту     землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Собку М.О. для ведення особистого селянського господарства.

10. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Вакарчуку П.К. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

11. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Вакарчук Н.М. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

12. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Вакарчук Н.М. для ведення особистого селянського господарства.

13. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Кордюк М.Т. для ведення особистого селянського господарства.

14. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  в оренду гр.Харинович С.П. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр. Захарюку В.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

16. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр. Захарюку І.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

17. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Ткачуку В.О. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

18. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних ділянок  у приватну власність гр. Ткачуку В.О. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

19. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Купчанку В.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

20. Про  затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду  земельної ділянки АТ «Чернівціобленерго» для розміщення,будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії та обслуговування будівель торгівлі.

21. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки АТ «Чернівціобленерго». для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної  енергії та обслуговування будівель торгівлі.

22. Про затвердження проекту землеустрою та  передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Стусу М.С.   

23.Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Приньковському М.В.

24. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки  у власність гр. Сіманович Н.М.

25. Про затвердження технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки гр.Шмігельській Є.Є. для будівництва та  обслуговування будівель торгівлі.

26. Про реєстрацію права комунальної  власності на земельні ділянки за Неполоковецькою селищною радою.

27. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр.Булизі Н.В.»

28. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Рошко М.М.»

29. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Кантемір О.І.

30. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Чобану  М.А.

31. Про  припинення права користування  земельною ділянкою  гр. Адамко О.К.

32. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність зе

мельної  ділянки гр. Бурдун Г.Л.

33. Про розгляд заяви гр.Олійник Т.О.

34. Про розгляд заяви гр.Тихохода С.С.

35. Про розгляд заяви гр.Лакусти Т.М.

36. Про розгляд заяви гр.Павлюка М.Г.

37. Про розгляд заяви гр.Козлана Ю.В.

38. Про розгляд заяви гр.Волошина С.Д.

39. Про розгляд заяви гр.Вознесенської Г.І.

40. Про розгляд заяви гр.Горба Ю.Г.

41. Про розгляд заяви гр.Вишневського М.Ф.

42. Про розгляд заяви гр. Гоголь А.Є.

Додаткові питання

1.Про  затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду  земельної ділянки гр.Тарновецькому В.М. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

2.Про зменшення відсоткової ставки орендної плати на земельну ділянку гр.Серні В.В. для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.