Порядок денний 15 сесії

Неполоковецької селищної ради 8 скликання

Від 03 березня 2022 року

Час проведення: 11.00 год.

Місце проведення: сесійна зала Неполоковецької селищної ради.

 

  1. Про виконання  Програми соціально-економічного та  культурного розвитку населених пунктів Неполоковецької селищної ради.

Інформує: Храпко Г.В. – селищний голова.

 

  1. Про стан законності та дотримання правопорядку на території населених пунктів Неполоковецької селищної ради .

Інформує: дільничний офіцер  поліції.

 

  1. Про затвердження комплексних програм Неполоковецької селищної ради на 2022-2025 р.р.

Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про  електронне  декларування у 2022 році та заходи запобігання та протидії корупції в Неполоковецькій селищній раді».

Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

5. Інформації:

- про роботу виконкому селищної ради в міжсесійний період

-  про стан розгляду заяв і скарг громадян у виконкомі селищної ради.

            Інформує: Ілюк В.Г. – секретар селищної ради.

6.  Звіт про роботу постійної комісії .

            Інформує: голова постійної комісії з питань земельного законодавства.

7.Про внесення змін до селищного бюджету на 2022 рік.

Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

8.Про розгляд листів підприємств, установ та організацій про виділення коштів з селищного бюджету.

Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про розгляд клопотання КП «Неполоковецький комунгосп» про виділення коштів з селищного бюджету.

Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

 

  1. Про розгляд заяв громадян про виділення одноразової грошової допомоги.

Інформує: Сідор Л.В. – начальник фінансового відділу.

  1. Про розгляд депутатського звернення депутата селищної ради Боднар Т.О. щодо ситуації в районі річки Прут.

Інформує: Храпко Г.В. – селищний голова.

  1. Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів Неполоковецької селищної ради Чернівецького району Чернівецької області.

Інформує: Храпко Г.В. – селищний голова.

 

  1. Про внесення змін до  рішення 13 сесії 8 скликання «Про затвердження штатних одиниць бюджетних установ».

 

  1.  Розгляд заяв громадян по земельних питаннях.

Інформує: Миронюк М.П. – начальник відділу земельних відносин:

1. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Сіманович Н.М. для ведення особистого селянського господартва.

2. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Андрійчуку В.М. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

3. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Козьмі К.В. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

4. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Ватаманюку М.І. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

5. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту     землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Гарас А.В. для ведення особистого селянського господарства.

6. Про  припинення права користування земельною ділянкою  гр.Лупул Л.Г. для ведення особистого селянського господарства.

7. Про припинення  договору оренди  земельної ділянки кадастровий номер  7322587000:01:003:0372 площею 0,1684 га для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  гр.Долгіх В.М.

8. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Боднару М.В. для ведення особистого селянського господарства.

9. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Чопюк М.О. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

10. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Чопюк М.О. для ведення особистого селянського господарства.

11. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Трачу В.В. для ведення особистого селянського господарства.

12. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Андрійчуку В.М. для ведення особистого селянського господарства.

13. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Чобан Н.Г. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

14. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Гоголь К.В. для ведення особистого селянського господарства.

15. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Шершеню В.І. для ведення особистого селянського господарства.

16. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Негруці Я.В. для ведення особистого селянського господарства.

17. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Олійнику І.В. для ведення особистого селянського господарства.

18. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Олійнику І.В. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

19. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Негруці Я.В. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд  (присадибна ділянка).

20. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Вакарюк О.В. для ведення особистого селянського господарства.

21. Про затвердження проекту землеустрою та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр. Рошко М.М. для ведення особистого селянського господарства.

22. Про надання в тимчасове платне користування ТОВ «Агрофірма «Оршівська» земельну ділянкуіз землі  запасу (кадастровий номер 7322587000:02:004:0068).

23. Про надання в тимчасове платне користування ТОВ «Агрофірма «Оршівська» запроектовані польові дороги між паями.

24.  Про передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Чарській Г.В. для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд

25. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельних  ділянок у власність гр.Чарській Г.В. для ведення особистого селянського господарства.

26. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки в оренду МПП «Наталка» для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

27. Про передачу  безоплатно у  власність земельної  ділянки гр. Слободян О.І. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

28. Про встановлення відсоткової ставки орендної плати від нормативної грошової оцінки на земельну ділянку 7322587000:01:006:0021.

29.Зареєструвати право комунальної власності за Неполоковецькою селищною радою на земельну ділянку 7322587000:01:003:0115 для розміщення автозаправного комплексу.

30. Про затвердження технічної документації та передачу  безоплатно у  власність земельної ділянки гр.Мунтяна Я.Т. для будівництва та  обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

31. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки (7322587000:01:002:0291)

Від 04.11.2021 р.

32. Про розгляд заяв гр. Швед Л.М., гр.Драпаки В.К., Тарновецької Е.І., гр.Сакалюк Т.П.

33.Про розгляд заяви гр.Григоращук Н.В.

34. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 01.06.2011р. (кадастровий номер 7322587000:01:005:0096.

35. Про  затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду  земельної ділянки АТ «Чернівціобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії.

36. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Боднару В.І.  для ведення особистого селянського господарства.

37. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Мойсюку М.І.  для ведення особистого селянського господарства.

38. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Колесниченку А.С.  для ведення особистого селянського господарства.

39. Про  надання  дозволу  на  виготовлення  проекту   землеустрою, щодо відведення земельної  ділянки у власність гр. Приньковсьому В.М.  для ведення особистого селянського господарства.

40. Про розгляд заяви гр.Мунтяна Я.Т.

41. Про розгляд заяви гр.Загарюк Л.Т.

42. Про розгляд заяви гр.Бордуна В.В.

43. Про розгляд заяви гр.Бучко В.Д.

44. Про розгляд заяви гр.Курилича І.С.

 

 

Селищний голова                                                                     Григорій ХРАПКО