Неполоковецька селищна рада повідомляє про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць Неполоковецької громади :

 

Неполоковецька

територіальна

громада

Стара назва

вулиць

Пропозиції по

Перейменуванню

вулиць

Неполоківці

вул.Гагаріна

 Л.Каденюка

Леоні́д Костянти́нович

Каденю́к

 (28  січня 1951, Клішківці,  Чернівецька

 Область, український льотчик-випробувач

 1-го класу,  політичний діяч, генерал-майор 

авіації, перший і єдиний астронавт 

незалежної України, Герой України (1997),

Почесний громадянин міста  Чернівці.

 

провул.Лєрмонтова

Л. Костенко

Лі́на Васи́лівна Косте́нко

(нар.19.03. 1930РжищівКиївська округа,

українська поетеса-шістдесятниця,

 письменниця (твори для дітей),.

 

вул.Пушкіна

вул.Миру

 

провул.Чкалова

Бузкова

 

вул.Ентузіастів

Небесної сотні

П’ядиківці

провул.Глінки

Фермерська

 

вул.Суворова

Героїв майдану

 

 

Організатор громадського обговоренняНеполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області.

Громадське обговорення проводиться Неполоковецькою селищною радою відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.10.212 р. № 989 «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій».

Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення – юридичних осіб -  подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 1 місяця з дня його оголошення.

Тел. +380951004873

Поштова адреса: 39330, смт.Неполоківці, вул..Головна,7, Чернівецький район Чернівецька область

Електронна адресаnepolselrada@ukr.net

Пропозиції (зауваження) подаються  у усній, письмовій чи електронній формі із зазначенням  найменування та місцезнаходження фізичної особи.

Організатор громадського обговорення протягом 14 днів після закінчення строку подання пропозицій (зауважень) узагальнює їх та готує звіт, у якому зазначаються найменування організатора, зміст питання, що виносилося на громадське обговорення, інформація про осіб, які взяли участь в обговоренні порушеного питання, а також узагальнений аналіз пропозицій (зауважень), що надійшли під час проведення громадського обговорення.

Пропозиції (зауваження), отримані в ході проведення громадського обговорення, оприлюднюються організатором громадського обговорення у спосіб, за допомогою якого було оприлюднене інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення.

Відповідальні особи за розміщення інформації про проведення громадського обговорення – адміністратор ЦНАП Чобан Уляна Володимирівна.