Україна

НЕПОЛОКОВЕЦЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Чернівецького району Чернівецької області

59330 Чернівецька обл. Чернівецький район смт. Неполоківці вул.Головна,7

Код. ( 03736) тел..35-267

 

 

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

              від  23 листопада  2023 року                                               № 187-р

Про проведення ІІ етапу

ХIV Міжнародного мовно-літературного

конкурсу учнівської та студентської молоді

імені Тараса Шевченка

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28 липня 2023 року №782 «Про початок навчального року під час воєнного стану в Україні», на виконання Указу Прези дента України від 30 вересня 2010 року № 928 «Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», постанови Кабінету Міністрів України від 01 червня 2011 року № 571 «Про затвердження Положення про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», листа Міністерства освіти і науки України від 20 жовтня 2023 року №1/16286-23 «Про проведення ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», наказу Департаменту освіти та науки Чернівецької облвійськової адміністрації від 17.11.2023р. №316 та з метою пошуку, підтримки, розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді:

 

  1. Провести 08 грудня 2023 року ІІ етап ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка (далі ‒ Конкурс) серед учнів 5-11 класів на базі Оршовецького ліцею із дотриманням заходів безпеки, пов’язаних із запро вадженням правового режиму воєнного стану.

      2. Затвердити склад журі ІІ етапу ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

      3. Директору Оршовецького ліцею Івану Косовану та керівникові ТММО вчителів Мар’яні Стефюк забезпечити належну організацію та проведення ІІ (територіального) етапу Конкурсу.

     4. Начальнику відділу освіти, культури, молоді та спорту Галині Стефюк :

4.1. Подати до 24 листопада 2023 року Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області на електронну адресу: konkursimths2021@gmail.com:

4.1.1. Інформацію щодо відповідальних осіб за проведення ІІ етапу Конкурсу, місце проведення за формою, що додається (Додаток 1).

4.1.2. Пропозиції щодо осіб-кандидатів до складу журі ІІІ етапу Конкурсу за формою, що додається (Додаток 2).

5. Розпорядження розмістити на інформаційному сайті Неполоковецької селищної ради.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Галину Стефюк.

 

 

Селищний голова                            Григорій ХРАПКО

 

 

                    Додаток

                    до розпорядження Неполоковецької селищної ради

 від 23.11.2023р.№187-р

 

 

Склад

журі ІІ етапу ХIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

 

№п/п

Назва предмету

Голова журі

Секретар журі

Члени журі

1.

-

Биліна  Надія Еммануїлівна

Андрійчук Анна Юріївна

Бебик Т.П.,

Вакарюк С.С.,

Лемко І.П.

Фото без опису