Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-11-01-000830-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Склад одного продуктового набору:
№ з/п |
Назва, характеристика товару продуктового набору |
Опис |
Одиниця виміру |
Кількість |
1 |
Цибуля ріпчаста свіжа |
Цибуля ріпчаста - зовнішній вигляд відбірні цибулини, визрілі, цілі, свіжі, сухі, за формою і забарвленням властиві ботанічному сорту, з добре висушеними верхніми лусочками, висушеною шийкою від 2 до 5 см включно. Не пошкоджена шкідниками і хворобами, без механічних пошкоджень. Врожаю 2024 року. Без ГМО. Якість - відповідно до ДСТУ 3234:95. Пакування Цибуля повинна бути упакована в сітки вагою від 15 до 25 кілограм. |
кг |
30 |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Цибуля ріпчаста свіжа, вищого товарного сорту, від 5 см, ДСТУ 3234
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі
Якість товару, що передається Постачальником Замовнику в пункті призначення, повинна відповідати технічним умовам та/або державним стандартам та іншим вимогам, що ставляться до товару, відповідно до чинних в Україні норм і правил та передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Відповідати вимогам ДСТУ: Цибуля ріпчаста ДСТУ 3234:95, що є предметом закупівлі, наявність яких передбачена чинним законодавством (декларація виробника та/або висновок державної лабораторії ветеринарної медицини Держпродспоживслужби та/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства).
Кожна партія товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх походження, безпечність і якість, відповідність вимогам державних стандартів, висновками державної санітарно-епідеміологічної служби України відповідно до діючого законодавства України. Такий документ повинен бути діючим з урахуванням терміну реалізації товару.
Прийом - передача Товару по кількості проводиться відповідно до товаро-супровідних документів (накладних), по якості - документів, які засвідчують їх походження, якість та безпеку.
Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник
Строк придатності товару: повинен становити не менше 80% від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника.
Тара та матеріали: які використовують для упаковування чи закупорювання продукту, повинні відповідати вимогам законодавчих, нормативних і/або технічних документів, передбаченим законодавством у сфері охорони здоров'я для харчових продуктів, яка забезпечує цілісність пакування під час зберігання, транспортування та реалізації.
Транспортне пакування: мішки (сітки), не ушкодженні, повинні бути, сухими, чистими та без стороннього запаху.
При сезонному коливанні ціни у бік зменшення вартості товару продавець зобов’язаний зменшити ціну товару до рівня середньо ринкової.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 550,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.