Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378
2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-11-01-002995-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Склад одного продуктового набору:
№ з/п |
Назва, характеристика товару продуктового набору |
Опис |
Одиниця виміру |
Кількість |
1 |
Тушка хека без голови |
Риба свіжоморожена: тушка, хек. Маса блока має бути не більше 10кг. Відповідність вимогам ДСТУ 4378:2005, діючого санітарного законодавства України, нормам харчування. Риба повинна бути патрана, без голів, без луски, з видаленим хвостовим плавцем, ціла, сухої заморозки , заморожена не більше одного разу. Тушки риби повинні бути не менше ніж 300 г. (у розмороженому виді). Поверхня риби ціла, рівна, чиста, недеформована, природного кольору, консистенція м’язів – щільна, запах після розморожування – притаманний свіжій рибі без сторонніх запахів і присмаків. Не допускається присутність льоду. Риба має бути упакована в термозварені пакети або мішки-вкладиші з полімерних матеріалів, а далі – в коробки з гофрованого картону. Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. |
кг |
60 |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Хек с/м, тушка без голови, 200-400г, ДСТУ 4378
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам, затвердженим у встановленому законодавством порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997р. №771/97-ВР (зі змінами), «Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення» від 24.02.1994 р. №4004-ХІІ, наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29.12.2012 № 1140 «Про затвердження Державних санітарних норм та правил «Медичні вимоги до якості та безпечності харчових продуктів та продовольчої сировини», спільних наказів МОН України та МОЗ України від 17.04.2006 р. № 298/227. Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару несе постачальник.
Якість товару повинна відповідати національним стандартам, технічним умовам виробника, технічним вимогам Замовника та підтверджуватись відповідними документами (декларація виробника та/або висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або сертифікати відповідності та/або іншими документами згідно діючого законодавства) на кожну партію Товару, які надаються під час поставки Товару. За наявності ГМО у складі продукту у будь-якій кількості, продукція постачанню не підлягає.
У разі виникнення сумнівів/суперечки щодо якості поставленого Товару проводиться його незалежна експертиза в уповноважених на це установах чи організаціях. Оплата вартості експертизи Товару сплачується Постачальником.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 7 800,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.