Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Молоко коров'яче, пастеризоване, 3,2% (відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне в
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Молоко коров'яче, пастеризоване, 3,2%
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Молоко коров'яче, пастеризоване, 3,2%
2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-10-31-010512-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Склад одного продуктового набору:
№ з/п |
Назва, характеристика товару продуктового набору |
Опис |
Одиниця виміру |
Кількість |
1 |
Молоко коров’яче |
Молоко з масовою часткою жиру не менше 3,2 %, без додання сухого молока, розфасоване в п/е плівку. Склад: молоко коров’яче незбиране, молоко коров’яче знежирене. Молоко має бути білого кольору, однорідної нетягучої консистенції, без осаду, без сторонніх не властивих свіжому молоку смаку і запаху, упаковане. Упаковка має бути герметичною. Дефекти упаковки недопустимі. Товар має бути якісним. Маркування на кожній пакованій одиниці у відповідності до чинного законодавства України. Відповідно до ДСТУ та інших документів, що діють на території України. |
кг |
70 |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Молоко коров'яче, пастеризоване, 3,2%
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі
Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України (ЗУ «Про безпечність та якість харчових продуктів » та ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів»);
- Якість Товару, що поставляється повинна відповідати сертифікатам відповідної державної сертифікації згідно ДСТУ 2661:2010;
- Строк придатності товарів на день поставки має становити не менше 80 % від загального терміну придатності;
-Копії документів, що підтверджують якість та безпечність товару, який буде постачатися (декларацію виробника або посвідчення про якість, або інші документи, які засвідчують якість та безпечність товару, що передбачені чинним законодавством України або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами);
- Кожна партія Товару має супроводжуватися документами, що підтверджують їх відповідність державного стандарту ДСТУ 2661:2010, що поставляється;
Очікувана вартість предмета закупівлі: 1 750,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.