бґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399 (відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710 «Про ефективне в
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399
2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-10-31-009415-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Склад одного продуктового набору:
№ з/п |
Назва, характеристика товару продуктового набору |
Опис |
Одиниця виміру |
Кількість |
1 |
Масло вершкове |
Якість - масло вершкове повинно бути без умісту консервантів, рослинних жирів, інших речовин, заборонених для використання у харчування дітей. Масова частка жиру повинна складати не менше 72,5%. Масло вершкове повинно бути свіже, світло-жовтого кольору, із запахом характерним для свіжого масла. Масло має бути виготовлене лише з коров'ячого молока та продуктів його перероблення та тільки з вершків або продуктів перероблення коров'ячого молока. Форма правильна, без ознак деформації. Консистенція м’яка, еластична без ознак крихкості. Пакування: Товар повинен бути наданий в тарі та (або) упакований звичайним для нього способом, що забезпечує зберігання товару під час звичайних умов зберігання та транспортування відповідно нормативно-технічної документації. Термін придатності: На момент поставки термін придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 80% до загального терміну придатності до споживання, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення. Фасування: в пергаментній або алюмінієвій обгортці масою по 200 грам. Оцінка якості: ДСТУ 4399:2005 |
кг |
30 |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Масло солодковершкове 72,5%, ДСТУ 4399
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі
термін придатності продукції повинен складати на момент поставки не менше 80% від загального строку зберігання відповідного товару, який зазначається у супровідній документації на кожну партію товару або на етикетці і вважається гарантійним терміном, який обчислюється від дати виготовлення;
- продукція повинна постачатися у спеціалізованому автотранспорті (фургони-рефрижератори) з дотриманням санітарних вимог, в тому числі щодо сумісності продуктів харчування;
Очікувана вартість предмета закупівлі: 7 200,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.