Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі М’ясо для закладів освіти; 15110000-2 М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
М’ясо для закладів освіти; 15110000-2 М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: М’ясо для закладів освіти; 15110000-2 М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника
2. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2023-12-25-007574-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Назва предмета закупівлі |
М’ясо для закладів освіти; 15110000-2 М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника |
Код ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника |
15110000-2 М’ясо за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника |
Кількість поставки товару |
м’ясо свинне – 1400 кг, філе куряче – 1800 кг, яловичина – 200 кг |
Місце поставки товару |
- Берегометський заклад дошкільної освіти (адреса : с.Берегомет, вул.Головна, 20 Чернівецький район,Чернівецька область) - Оршовецький заклад дошкільної освіти (адреса : с.Оршівці, вул.Чернівчана, 14-А, Чернівецький район,Чернівецька область) - Реваківський ліцей Неполоковецької селищної ради ( адреса: с.Реваківці, вул.І.Франка.7, Чернівецький район Чернівецька область) |
Строк поставки товару |
до 31.12. 2024 року включно |
М’ясо свинне
|
Охолоджене (м’ясо, яке зберігає протягом усього періоду після забивання і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно). Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Пакування: пакети з полімерної плівки, лотки з полістиролу з наступним обгортанням полімерною плівкою, лотки з полімерного матеріалу з наступним обгортанням полімерною плівкою, пакети з целюлозної плівки Повинен відповідати ДСТУ 7158:2010 Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. |
Куряче філе |
Охолоджене (філе куряче, яке зберігає протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно)Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Пакування: пакети з полімерної плівки, лотки з полістиролу з наступним обгортанням полімерною плівкою, лотки з полімерного матеріалу з наступним обгортанням полімерною плівкою, пакети з целюлозної плівки Повинен відповідати ДСТУ 3143-2013 Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці.
|
яловичина |
Яловичина вищої категорії (стегно без кісток) повинне бути вітчизняного виробника, свіже або охолоджене. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м’яса. М’ясо повинно бути доброякісним, чистим, не пошкодженим гризунами та шкідниками, мати якісну технологічну обробку. М’ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочна, яка утворилася після натискання пальцем на м ’ясо, швидко зникає. Запах- властивий виду м ’яса, без ознак псування. Без ГМО. Термін придатності має бути не більше 5 днів, з дотриманням температурного режиму при перевезенні. Зовнішній вигляд: без згустків крові, з чистою поверхнею, зовнішня поверхня суха, не завітрена. Пакування: пакети з полімерної плівки, лотки з полістиролу з наступним обгортанням полімерною плівкою, лотки з полімерного матеріалу з наступним обгортанням полімерною плівкою, пакети з целюлозної плівки Повинен відповідати ДСТУ 4589:2006 та ДСТУ 4426:2005 Обов’язкова наявність ярликів із зазначенням найменування продукту, виробника, дати виготовлення, терміну придатності, умов зберігання, поживної та енергетичної цінності, посилання на нормативно-технічну документацію у відповідності до супровідних документів на поставку. Без ГМО, що має бути має бути зазначено на упаковці.
|
2. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі:
2.1. Кінцевий термін реалізації товару, що постачається, повинен складати не менше як 80 %*90 % від встановленого загального терміну зберігання. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару.
3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі
Якість товару повинна відповідати умовам/ вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії Товару. Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам).
Документи, що підтверджують якість товару подаються Учасником Замовникові на кожну партію товару окремо. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».
4. Вимоги до предмета закупівлі:
4.1. Товар повинен відповідати вимогам якості та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, установленим для товару даного виду.
4.2. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України).
4.4. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), не менше двох разів на тиждень в період в період з 08:30 до 16.30год
5. Вимоги до учасника.
5.1. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі, учасник у складі тендерної пропозиції надає технічну специфікацію.
5.2. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару, що становить предмет цієї закупівлі:
5.3. Вартість товару включає всі витрати Учасника, пов’язані з його доставкою за адресою Замовника. Затрати на транспортування до місця поставки, навантаження, розвантаження та страхування товару несе Учасник.
5.4 В заклад забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається.
5.5. Транспортування товару у заклади здійснюється автотранспортом учасника відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом, дозволеним Міністерством Охорони здоров’я України для контактування з продуктами харчування.
5.6. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.
5.7. У разі виявлення неякісного товару або такого, що не відповідає умовам договору, Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.
5.8.Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Покупця.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 611 000,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.