Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

Яйця курячі для закладів освіти; 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

(відповідно до пункту 4постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)

 

1. Предмет закупівлі: Яйця курячі для закладів освіти; 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

2. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

3. Номер оголошення закупівлі: UA-2023-12-25-006970-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Місце надання послуг:

  • 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;

  Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області 

 

Назва предмета закупівлі

Яйця курячі для закладів освіти; 03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Код ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

03140000-4 Продукція тваринництва та супутня продукція за ДК 021:2015 Єдиного закупівельного словника

Кількість поставки товару

Яйця курячі – 16 400 шт.

Місце поставки товару

  • Неполоковецький заклад дошкільної освіти (адреса : смт.Неполоківці, вул.Заводська, 2 Чернівецький район,Чернівецька область)

-  Берегометський  заклад дошкільної  освіти (адреса : с.Берегомет, вул.Головна,  20 Чернівецький район,Чернівецька область)

- Оршовецький заклад дошкільної освіти (адреса : с.Оршівці, вул.Чернівчана, 14-А, Чернівецький район,Чернівецька область)

-  Реваківський ліцей Неполоковецької селищної ради ( адреса: с.Реваківці, вул.І.Франка.7, Чернівецький район Чернівецька область)

Строк поставки товару

до 31.12. 2024 року включно

Яйця курячі

 

Яйця курячі категорії С1 повинні відповідати ДСТУ 5028:2008  «Яйця курячі. Технічні умови». Товар повинен відповідати нормативному документу на цей вид продукції, Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів.

Яйця незабруднені, розсортовані за класом та категорією, без порушення цільності. На ящику позначка категорії "В", Маса одного яйця 62-73г.

Строк придатності товару повинен відповідати строку визначеному у ДСТУ на цей вид товару і повинен становити не менше 90 % від терміну зберігання даного виду товару з дня поставки його на склад Замовника. Без ГМО.

 

2.         Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі:

2.1. Кінцевий термін реалізації товару, що постачається, повинен складати не менше як 80 %*90 % від встановленого загального терміну зберігання. На упаковці (тарі) обов’язково повинно бути вказано дату виготовлення товару.

3. Вимоги щодо якості предмет закупівлі

Якість товару повинна відповідати умовам/ вимогам, встановленим чинним законодавством України для цієї категорії Товару. Технічні та якісні характеристики Товару повинні відповідати чинним нормативним актам (державним стандартам / технічним умовам / нормам).

Документи, що підтверджують якість товару подаються Учасником Замовникові на кожну партію товару окремо. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

4. Вимоги до предмета закупівлі:

4.1. Товар повинен відповідати вимогам якості та санітарно-епідеміологічним вимогам і нормам, установленим для товару даного виду.

4.2. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України).

4.4. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), не менше двох разів на тиждень в період в період з 08:30 до 16.30год

 

5.         Вимоги до учасника.

5.1. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам щодо предмета закупівлі, учасник у складі тендерної пропозиції надає технічну специфікацію.

5.2. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару, що становить предмет цієї закупівлі:

5.3. Вартість товару включає всі витрати Учасника, пов’язані з його доставкою за адресою Замовника. Затрати на транспортування до місця поставки, навантаження, розвантаження та страхування товару несе Учасник.

5.4 В заклад забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається.

5.5. Транспортування товару у заклади здійснюється автотранспортом учасника відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом, дозволеним Міністерством Охорони здоров’я України для контактування з продуктами харчування.

5.6. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

5.7. У разі виявлення неякісного  товару або такого, що не відповідає умовам договору,    Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

5.8.Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Покупця.

 

 

 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 106 600,00 грн. з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.