Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-10-31-012003-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Склад одного продуктового набору:
№ з/п |
Назва, характеристика товару продуктового набору |
Опис |
Одиниця виміру |
Кількість |
1 |
Буряк столовий |
(перший сорт) повинен відповідати ДСТУ 7033:2009 «Буряк столовий свіжий. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. |
кг |
20 |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Буряк столовий першого товарного сорту, 5-10 см, ДСТУ 7033
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі
Буряк свіжий повинен бути розфасований в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.
3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7035:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.
4. Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання).
Очікувана вартість предмета закупівлі: 400,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.