Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035

 

(відповідно до пункту 4постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)

 

1. Предмет закупівлі: Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035

 

2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.

3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-10-31-010512-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Місце надання послуг:

  • 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;

  Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області 

 

                                Склад  одного продуктового набору:

 

№ з/п

Назва, характеристика товару

продуктового набору

 

 

Опис

Одиниця виміру

Кількість

1

Морква

 

(першого сорту, очищена від землі сухим способом) повинна відповідати ДСТУ 7035:2009 «Морква свіжа. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів..

кг

30

 

 

ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:

 

Морква свіжа, першого товарного сорту, ДСТУ 7035

 

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі

 

Морква свіжа повинна бути розфасована в сітчасті мішки, мішки з полімерних матеріалів або картонні ящики (коробки). Вага нетто моркви у мішку сітчастому повинна бути 10-15 кг, полімерному мішку – 20-25 кг, картонній коробці (ящику) – не більше 20 кг. У кожній пакувальній одиниці повинна бути морква одного ботанічного і товарного сорту. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання.

3. Транспортне маркування наноситься на етикетки (ярлики), що вкладаються (нашиваються) до сітчастого мішка (сітки), полімерного мішка або картонного ящика (коробки) або наклеюється із зазначенням на них інформації визначеної ДСТУ 7035:2009. Маркування має бути виконане державною мовою згідно із законодавством України та може містити додаткову інформацію, визначену виробником.

4. Термін зберігання моркви свіжої повинен становити не менше 6 місяців з дня її поставки на склад замовника (за умови дотримання температурного режиму зберігання). 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 480,00 грн. з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.