Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143
2. Вид процедури: запит ціни пропозицій.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-10-31-010344-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
Склад одного продуктового набору:
№ з/п |
Назва, характеристика товару продуктового набору |
Опис |
Одиниця виміру |
Кількість |
1 |
Куряча грудка |
Філе куряче охолоджене; поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; на розрізі м’ясо не липке; консистенція поверхні без деформації, без сторонніх запахів; м’ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Якість продукції забезпечується системою управління безпекою виробництва харчових продуктів ISO 22000. Термін зберігання при температурі від +0°С до +4°С і відносній вологості повітря від 80% до 85% не більше 5 діб. Обов’язкова наявність маркування із зазначенням виробника та місце розташування потужностей виробництва, дати виготовлення, умови зберігання та посвідчення про якість. Залишковий термін придатності на момент постачання товару не менше 80% загального терміну зберігання. |
кг |
100 |
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ:
Куряча грудка без кістки, заморожена, ДСТУ 3143
Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі та технічна специфікація (технічне завдання) до предмета закупівлі
- У ціну товару повинно входити упаковка, розфасовка та транспортні послуги.
При прийомі продукти харчування повинні відповідати вазі, яка зазначена у супровідних документах.
- Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. Кожна партія товару повинна супроводжуватись документом, який підтверджує його якість та безпеку. Доставка товару має здійснюватись транспортом постачальника, що призначений та обладнаний для перевезення товару, повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку.
- Вся продукція, яка пропонується до поставки, повинна бути зареєстрована в Україні в
установленому порядку.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 15 000,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.