Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі «ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради (перець свіжий, лимони, бана
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: «ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради (перець свіжий, лимони, банани, апельсини, часник свіжий, груша, мандарини, ківі)»
2. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-10-31-011462-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
№ з/п |
Найменування |
Од. виміру |
К-ть |
Ціна за одиницю, з/без ПДВ, грн. |
Загальна вартість, з/без ПДВ, грн. |
|
1 |
Перець свіжий |
кг |
5 |
|
|
|
2 |
Лимони |
кг |
2 |
|
|
|
3 |
Банани |
кг |
25 |
|
|
|
4 |
Апельсини |
кг |
5 |
|
|
|
5 |
Часник свіжий |
кг |
1 |
|
|
|
6 |
груша |
кг |
5 |
|
|
|
7 |
мандарини |
кг |
10 |
|
|
|
8 |
Ківі |
кг |
5 |
|
|
|
ВСЬОГО: |
|
|||||
ПДВ: |
|
|||||
*Вимоги до предмета закупівлі:
Банани - Банани мають бути солодкими на смак, свіжими, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та не вражені шкідниками. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. За розміром-середні (14 - 20 см). Повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, ГМО, свіжими цілими, чистими не повинні містити нітратів та інших шкідливих речовин.Товар повинен бути без сторонніх запахів, з терміном придатності для споживання, у сітках чи ящиках.
Груша - Зовнішній вигляд – плоди свіжі, достатньої зрілості, цілі, чисті, без механічних пошкоджень та пошкодження шкідниками, без перевищеного вмісту хімічних речовин, з типовою для ботанічного сорту формою та забарвленням.
Перець свіжий - Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659. Плоди свіжі,чисті, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою; Смак і запах: Солодкий з легкою гостротою. Колір: жовтий, зелений, червоний. Довжина плоду: не менше 6,0 см; Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Товар з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати ДСТУ, мати відповідні сертифікати, документи про якість
Часник свіжий - Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233
Лимони, апельсини, мандарини – Зовнішній вигляд: плоди свіжі, чисті, без механічних ушкоджень, без ушкоджень хворобами та шкідниками. Діаметр не менше 5 см. Запах і смак: притаманний свіжим лимонам, без стороннього запаху і присмаку. Наявність плодів підморожених, зелених, підгнилих, гнилих не допускається. Мандирини.Зовнішній вигляд: плоди свіжі, чисті, без механічних ушкоджень, без ушкоджень хворобами та шкідниками. Запах і смак: притаманний свіжим мандаринам, без стороннього запаху і присмаку, солодких сортів. Наявність плодів підморожених, зелених, підгнилих, гнилих не допускається.
Ківі - Плоди цілі, свіжі, чисті, здорові, тверді, у стадії товарної зрілості, які добре сформувалися, не перезрілі, без пошкоджень шкідниками та хворобами, без перевищення вологості. Допускаються незначні дефекти шкірки, які не впливають на якість. Вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин. Вміст нітратів не більше норм, визначених ДСТУ.
Очікувана вартість предмета закупівлі: 5 100,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.