Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі «ДК 021:2015: (CPV) Овочі, фрукти та горіхи (03220000-9) для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради (нектарин, кавун, груша, ябл
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
2. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-08-20-011936-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
№ з/п |
Найменування |
Од. виміру |
К-ть |
Ціна за одиницю, з/без ПДВ, грн. |
Загальна вартість, з/без ПДВ, грн. |
|
1 |
нектарин |
кг |
20 |
|
|
|
2 |
кавун |
кг |
30 |
|
|
|
3 |
груша |
кг |
30 |
|
|
|
4 |
яблука |
кг |
300 |
|
|
|
5 |
сливи |
кг |
20 |
|
|
|
6 |
банани |
кг |
70 |
|
|
|
7 |
Огірок свіжий |
кг |
30 |
|
|
|
8 |
Перець свіжий |
кг |
15 |
|
|
|
9 |
Петрушка зелена |
кг |
2 |
|
|
|
10 |
Часник свіжий |
кг |
3 |
|
|
|
11 |
Помідор свіжий |
кг |
20 |
|
|
|
ВСЬОГО: |
|
|||||
ПДВ: |
|
|||||
*Вимоги до предмета закупівлі:
Нектарин - Зовнішній вигляд та консистенція: плоди свіжі, чисті, здорові, достатньо стиглі, в стадії товарної зрілості, не пошкодженні, без механічних ушкоджень та пошкоджень шкідниками, без тріщін біля основи черенків, типової для помологічного сорту форми та кольору, без надлишкової зовнішньої вологості. Плоди повинні мати характерні ознаки свого різновиду. М’якоть повинна бути абсолютно доброякісною. Допустимі плоди з незначними поверхневими дефектами, які не впливають на зовнішній вигляд, якість, збереження та товарний вигляд продукту в упаковці. Запах та смак відповідні даному помологічному сорту без сторонніх запахів та присмаків. Плоди однорідні по ступеню зрілості. Не допускається наявність зелених, зів’ялих, пліснявих, сильно пом’ятих, таких, що загнили плодів. Повинні відповідати ДСТУ 7025:2009 Персики/нектарини свіжі. Технічні умови.
Кавун - Плоди свіжі, чисті без механічних пошкоджень, без пошкоджень шкідниками і хворобами. Кавун свіжий, діаметр плоду не менше 17 см, ДСТУ 3805. Без ГМО.
Банани - Банани мають бути солодкими на смак, свіжими, достатньої зрілості, але без ознак перезрілості (чорні цятки) та без ознак гнилі, без механічних пошкоджень та не вражені шкідниками. Колір плодів жовтий, допускається невелика ділянка зеленого лише біля плодоніжки. За розміром-середні (14 - 20 см). Повинні бути вирощені в природних умовах, без перевищеного вмісту хімічних речовин, ГМО, свіжими цілими, чистими не повинні містити нітратів та інших шкідливих речовин.Товар повинен бути без сторонніх запахів, з терміном придатності для споживання, у сітках чи ящиках.
Груша, яблука, сливи - Зовнішній вигляд – плоди свіжі, достатньої зрілості, цілі, чисті, без механічних пошкоджень та пошкодження шкідниками, без перевищеного вмісту хімічних речовин, з типовою для ботанічного сорту формою та забарвленням.
Огірок свіжий - Огірки повинні бути свіжі, чисті, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, зрілі.
Помідор свіжий - Помідори повинні бути свіжі, чисті,без прожилок червоного кольору, без ознак захворювання, без механічних пошкоджень та ушкоджень шкідниками, без сторонніх присмаків, запахів, без ознак гнилі, зрілі, вагою не менше 100 гр.
Перець свіжий - Перець солодкий свіжий, подовженої форми, ДСТУ 2659. Плоди свіжі,чисті, цілі, здорові, типової для ботанічного сорту форми і забарвлення, з плодоніжкою; Смак і запах: Солодкий з легкою гостротою. Колір: жовтий, зелений, червоний. Довжина плоду: не менше 6,0 см; Не допускається наявність ознак псування, ослизнення тощо, без наповнювання будь-якими хімічними речовинами. Товар з необхідним маркуванням (дата і час виготовлення). Залишок терміну зберігання на момент поставки продуктів повинен бути не менше 90% від терміну зберігання, який встановлений виробником відповідного товару. Товар повинен відповідати ДСТУ, мати відповідні сертифікати, документи про якість
Петрушка зелена - зелень петрушки має складатися з розетки свіжих, молодих, зелених, непошкоджених шкідниками і хворобами листків, довжина основної маси листя не обмежується.Відповідно до ДСТУ 6010:2008 «Петрушка молода, свіжа»
Часник свіжий - Часник свіжий, вищого товарного сорту, ДСТУ 3233
Очікувана вартість предмета закупівлі: 25 000,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.