Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі

Курячі бедра для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради, ДК 021:2015 (CPV): 15110000-2 м'ясо (номенклатурна позиція : ДК 021-2015 (CPV) 15112130-6 - Курятина)

(відповідно до пункту 4постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)

 

1. Предмет закупівлі: Курячі бедра для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради, ДК 021:2015 (CPV): 15110000-2 м'ясо (номенклатурна позиція : ДК 021-2015 (CPV) 15112130-6 - Курятина)

 

2. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.

3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-08-20-011965-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

Місце надання послуг:

  • 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;

  Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області 

 

з/п

Найменування

Од.  виміру

К-ть

Ціна за одиницю,

з/без ПДВ,

грн.

Загальна вартість,

з/без  ПДВ,

грн.

1

Бедра курячі

кг

100

 

 

ВСЬОГО:

 

ПДВ:

 

             

 

*Вимоги до предмета закупівлі:

Бедра курячі - Вищого ґатунку, охолоджені. Цілі, без пошкоджень, без розривів та поламаних кісток, що стирчать, чисті, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. На бедрі присутній шар жиру від середнього до тонкого. Поверхня шкіри має бути без волосків, без слизу, суха. Колір бедра блідо-рожевий. М'язова тканина щільна, пружна. Запах специфічний, властивий свіжому м'ясу відповідного виду птиці, без стороннього запаху. Без ГМО. Фасовані в упаковку, з маркуванням

 

Очікувана вартість предмета закупівлі: 11 000,00 грн. з ПДВ.

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.