Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі Курячі бедра для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради, ДК 021:2015 (CPV): 15110000-2 м'ясо (номенклатурна позиція : ДК 021-201
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі та очікуваної вартості предмета закупівлі
(відповідно до пункту 41 постанови Кабінету Міністрів України від 11.10.2016 №710
«Про ефективне використання бюджетних коштів»)
1. Предмет закупівлі: Курячі бедра для Реваківського ліцею Неполоковецької селищної ради, ДК 021:2015 (CPV): 15110000-2 м'ясо (номенклатурна позиція : ДК 021-2015 (CPV) 15112130-6 - Курятина)
2. Вид процедури: відкриті торги з особливостями.
3. Номер оголошення закупівлі: UA-2024-08-20-011965-a
4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Місце надання послуг:
- 59330, Чернівецька область, Чернівецький район, с-ще Неполоківці, вул.Головна,7;
Неполоковецька селищна рада Чернівецького району Чернівецької області
№ з/п |
Найменування |
Од. виміру |
К-ть |
Ціна за одиницю, з/без ПДВ, грн. |
Загальна вартість, з/без ПДВ, грн. |
|
1 |
Бедра курячі |
кг |
100 |
|
|
|
ВСЬОГО: |
|
|||||
ПДВ: |
|
|||||
*Вимоги до предмета закупівлі:
Бедра курячі - Вищого ґатунку, охолоджені. Цілі, без пошкоджень, без розривів та поламаних кісток, що стирчать, чисті, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. На бедрі присутній шар жиру від середнього до тонкого. Поверхня шкіри має бути без волосків, без слизу, суха. Колір бедра блідо-рожевий. М'язова тканина щільна, пружна. Запах специфічний, властивий свіжому м'ясу відповідного виду птиці, без стороннього запаху. Без ГМО. Фасовані в упаковку, з маркуванням
Очікувана вартість предмета закупівлі: 11 000,00 грн. з ПДВ.
Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі здійснювалось на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 №275 із застосуванням методу порівняння ринкових цін: пошук інформації про ціну товару здійснювався шляхом аналізу загальнодоступної інформації про ціну, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі спеціалізованих торгівельних майданчиках.