Станом на 18 грудня 2023 року, у роботодавців Чернівецької області є пропозиції роботи для 686 працівників, з оплатою від мінімальної заробітної плати до 50 тис.грн.

На 16 пропозицій роботодавці пропонують 20 тис.грн. Наразі потрібні  обвалювальник м'яса, лікар фізичної та реабілітаційної медицини,  закрійники,  ерготерапевти, слюсар-електрик з ремонту електроустаткування, модельєр-конструктор, швачка, менеджер (управитель) із надання кредитів, головний бухгалтер, менеджер (управитель) з постачання, бухгалтер, гістолог, лікар-хірург та лікар-психотерапевт.

Також на оплату 50 тис. грн роботодавець шукає системного програміста, до обов’язків якого входить розробка програм для мікроконтролерів,  підтримка поточних проектів та розробка нових пристроїв, моделювання цифрової та аналогової схемотехніки.

Зарплату понад 43 тис. грн пропонують на посади асистента геоінформаційних систем  IMPACT та асистента з обробки даних для REACH.

30 тис.грн - бригадиру на дільницях основного виробництва.

25 тис. грн пропонують головному бухгалтеру та начальнику сектора із вміннями керувати  командою торгових представників.

З базою вакансій Чернівецької області можна ознайомитися на сайті Чернівецького обласного центру зайнятості   https://is.gd/wfKbl0.

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+9a_zHvyXBTYzYWIy

 

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості

 Фото без опису