Структура та органи управління Неполоковецького закладу дошкільної освіти

Управління  закладом дошкільної освіти здійснює гуманітарний відділ Неполоковецької селищної ради . Засновник закладу Неполоковецька селищна рада здійснює фінансування  ЗДО, його матеріально-технічне забезпечення, надає обладнання і матеріали, необхідні для здійснення освітнього процесу, інженерні комунікації, організовує ремонт приміщень, їх господарське обслуговування, харчування та медичне обслуговування дітей . Безпосереднє керівництво роботою ЗДО здійснює його директор.

Правила поведінки здобувача освіти в Неполоковецькому закладі дошкільної освіти

Правила поведінки здобувача освіти в Неполоковецькому  ЗДО базуються на законах України, наказах Міністерства освіти і науки України та рішеннях органів місцевого самоврядування, Статуті закладу.

Освітні програми, що реалізуються в Неполоковецькому закладі освіти та перелік освітніх компонентів, що передбачені відповідною освітньою програмою

Перелік програм, інваріантної складової робочого навчального плану, за якими здійснюється освітній процес у Неполоковецькому закладі дошкільної освіти (ясла-садок) у 2019/2020 навчальному році:

Мова освітнього процесу

Мова освітнього процесу   Мова освітнього процесу в усіх вікових групах ЗДО є державна мова