Фото без опису

 

З початку 2023 року 50 роботодавців Чернівецької області скористалися можливістю отримати компенсацію за працевлаштування 132 внутрішньо переміщених осіб. Загалом компенсація складає понад 1,5 млн.грн.

За урядовою програмою роботодавець має право на відшкодування від держави за кожного працевлаштованого переселенця по 6700 гривень впродовж двох місяців.

Роботодавці, які працевлаштували внутрішньо переміщених осіб, можуть самостійно подати до центру зайнятості необхідний пакет документів або через «Портал «Дія» заяву для отримання компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб https://bit.ly/3yaKCsq 

  • З початку військових дій прийнято низку урядових рішень щодо покращення ситуації на ринку праці. В цьому році уряд розширив програму компенсацій роботодавцям за працевлаштування окремих категорій безробітних, яким складно знайти роботу - зазначає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Інструкція щодо алгоритму надання працедавцям компенсації витрат з оплати праці за працевлаштування ВПО – за посиланням https://bit.ly/3KKbgef

У разі виникнення запитань фахівці служби зайнятості оперативно допоможуть у Telegram-каналі онлайн-підтримки https://t.me/+Ywd0Jm4NytkzNDcy. 

Відділ організаційно-інформаційної роботи  

Чернівецького обласного центру зайнятості