Держпраця інформує

Держпраця інформує

В умовах підвищеної температури повітря роботодавці мають подбати про належні умови праці на підприємствах

На Буковині є 80 вакансій для осіб з інвалідністю

На Буковині є 80 вакансій для осіб з інвалідністю

У першому півріччі 2020 року послуги Чернівецької обласної служби зайнятості отримували 688 осіб з інвалідністю, з них 601 особа мала статус безробітного. За цей час знайшли роботу  за сприянням служби зайнятості 70 осіб. До громадських та інших робіт тимчасового характеру залучені 23 особи, професійне навчання проходили 19 безробітних.

Кіцманська районна філія буде надавати послуги  у дистанційному режимі з 27 липня до 7 серпня 2020 року

Кіцманська районна філія буде надавати послуги у дистанційному режимі з 27 липня до 7 серпня 2020 року

27 липня 2020 року рішенням постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Чернівецького обласного центру зайнятості для протидії поширення коронавірусної інфекції у Кіцманській районній філії обласного центру зайнятості соціальні послуги будуть надаватися у дистанційному режимі з 27 липня до 7 серпня 2020 року.

Інформація щодо ОБОВЯЗКОВОГО проведення санації криниці

Інформація щодо ОБОВЯЗКОВОГО проведення санації криниці

Часті дощі та зливи на Буковині спонукають вживати запобіжних заходів, щоб уникнути виникнення харчових отруєнь та гострих кишкових інфекційних захворювань, пов’язаних із водним фактором передачі збудника інфекції. Кіцманське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області нагадує про вимоги щодо санації (очищення та знезараження) шахтних колодязів.

Що так додаткові витрати на утримання дитини? І як їх стягнути?

Що так додаткові витрати на утримання дитини? І як їх стягнути?

Дуже часто до Кіцманського бюро правової допомоги звертаються матері,  та батьки, на утриманні яких перебувають діти про те, що чули про можливість стягнення додаткових витрат на дитину. Здавалося б, все чудово: стягнули аліменти і є можливість стягувати ще й додаткові витрати, адже витрати чималі.